BEERSEL - Dworpse Feesten kunnen niet meer zonder Kubb tornooi

C21

BEERSEL - Dworpse Feesten kunnen niet meer zonder Kubb tornooi

Cubi
Foto Bart Devillé
 

Sinds het Kubb tornooi zijn opwachting maakte op de Dworpse Feesten- dit jaar 5-6-7-13 en 14 augustus- ging het succes er van steeds maar in stijgende lijn en dit jaar zijn de vooruitzichten ook al rooskleurig. Het Kubb tornooi vindt plaats op zaterdag 13 augustus van 9 uur tot 18 uur in de tuin van de pastorij van Dworp(Vroenenbosstraat 1).

 Het tornooi wordt gespeeld met ploegen van 6 personnen, jong en oud en iedereen is welkom. Het tornooi begint met poulewedstrijden en eindigt uiteindelijk met de finale. Inschrijven kan nu al en het inschrijvingsgeld bedraagt 18 euro per team. Voor meer info kan men mailen naar kubb@dworpsefeesten.be en op facebook.

Men is pas ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Om organisatorische redenen is het aantal teams beperkt, snel zijn is dus de boodschap. Ook dit jaar worden een aantal gezamenlijke oefen-momenten voorzien. Hier kan men individueel of per ploeg aan deelnemen. Deze vinden ook plaats in de tuin van de pastorij in Dworp. Meer hier over op facebook. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jul 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024

archief