HUIZINGEN maakt zich op voor zijn rommelmarkt

C21

HUIZINGEN maakt zich op voor zijn rommelmarkt

Huizingen
Foto Olaf
 

 Zoals traditie getrouw is men in Huizingen klaar voor de 29ste editie van de Rommelmarkt en braderie op 15 augustus. Zij zijn ervan overtuigd dat het dit jaar een geslaagde en met zon overgoten editie wordt. De Rommelmarkt en Braderie Huizingen is zeker niet aan zijn proefstuk toe.

 De belangrijkste doelstelling is zowel de bevolking van Huizingen en Groot – Beersel alsook de mensen van buiten de streek aan te spreken en te animeren.

 De Rommelmarkt heeft bekendheid ver buiten de grenzen, dat zien zij aan de opkomst van de standhouders die niet alleen van Huizingen zijn maar ook van de rand gemeenten en andere provincies waaronder Oost- Vlaanderen, Antwerpen,…

  Zij zien hoe vaak hub website www.inforommelmarkthuizignen.bebezocht wordt.

 Hierop kan je alle informatie over het gebeuren van de rommelmarkt terug vinden en kan je bladeren in een fotogalerij van de voorbij jaren. 

Met meer dan 350 standhouders die niet alleen staan op het gemeenteplein maar ook in omliggende straten (H. Torleylaan, Vaucampslaan, Sint Jansweg, Ouderstrijderstraat tot Nr 104-79 betekent dit dat de Rommelmarkt Huizingen een vaste waarde is in het rommelmarkt gebeurNaast de standhouders zijn er ook drank- en eetgelegenheden en een grote variatie aan randanimatie, terug te vinden op de affiche. Ze willen dan ook dit jaar de mensen verassen door animatie op het plein.

  Het organiserend bestuur dat bestaat uit 6 leden werkt reeds 3 jaar samen met het gemeentebestuur van Beersel + een aantal vrijwilligers om alles in goede banen te leiden alsook verwachten ze streekproducten en marktkramen met nieuwe goederen.

 Standhouders kunnen zo nog bruikbare en waardevolle voorwerpen in deze huidige wegwerpmaatschappij een tweede leven te geven.Voor wie inschrijft op voorhand is de prijs 10,00€/stand, ter plaatse 12,00 €/stand.

 Een waarborg van 2,00€ wordt teruggegeven aan wie een opgeruimde standplaats verlaat.

 Rekeningnummer: BE251430-9166-31

Mededeling: naam en aantal plaatsen.

  De ingang is via de Kerk van Huizingen, de straat zal verdeeld worden in 2 stroken: 1 strook met op voorhand betaald en een andere strook met nog te betalen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jul 2016
Olaf Feldberg
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief