BEERSEL Do You Love The 80’s met leuke extra.

C21

BEERSEL Do You Love The 80’s met leuke extra.

Editiepajot_bart_devill___dyl80_s2016
foto Bart Devillé
 

 Fuiven op goede muziek uit de jaren 80 en dit ten voordele van een goed doel ( ‘Mensen voor Mensen uit Beersel’), dat kan op 8 oktober , vanaf 20u, in het  DOC, Gemeenveldstraat 3 in 1652 Alsemberg.  Dan organiseert vzw Zot van Beersel voor de tweede maal ‘ Do You Love The 80’s ‘ .  Dit jaar zorgt Zot van Beersel voor een leuke en originele extra.  Een professionele fotograaf zal gedurende deze party groeps - en individuele foto’s nemen die enkele dagen na de 80’s party zullen verkrijgbaar zijn.  Hoe, dat verschijnt binnenkort op de facebookpagina van Zot van Beersel.

 

De eerste editie in 2015 zorgde meteen voor een volle zaal.  Leuke muziek, veel sfeer & gezelligheid, oude vriendenreünies, herinneringen ophalen van vroeger ….  Het bleek het juiste recept waar duidelijk nood aan is in de streek.  En ook nu beloofd het niet anders te zijn.

Deze retro fuif met alleen maar topmuziek uit de jaren 80 wordt alweer een knaller van formaat.

De rode draad deze avond is alweer de reunie van de oude discobars uit de streek. Wie kent ze niet: Discobar Picasso, Discobar Anoniem en Discobar Fantasy.  Het waren stuk voor stuk topdiscobars uit Beersel en actief in de jaren 70, 80 & 90.  Ze brachten stuk voor stuk heel wat sfeer & beweging in Beersel en omstreken.

 

Kaarten in voorverkoop & aan de kassa kosten 10€.  Kaarten in voorverkoop  zijn te verkrijgen  in “Restaurant de 3 Fonteinen Beersel”; “Café De Kelt Halle” ; “Café de Drie Patrijzen in Dworp” ; “Pleintje in Alsemberg” ; ’’t Winkeltje in Beersel” of bij de leden van vzw Zot Van Beersel.

Groepen van 11 personen betalen in voorverkoop  voor 10 kaarten 100€ en krijgen de elfde kaart gratis.  Groepskaarten enkel telefonisch te bestellen op 0496/90 90 01 en zoals altijd worden deze groepskaarten gratis thuis afgeleverd.

 

Meer info via facebook, info@zotvanbeersel.be of 0496/909.001.

 

Deze organisatie is niet mogelijk zonder de steun van onze sponsors: Daarom danken wij oprecht sanitair Manu Demesmaeker,  autocars Bell Tours, restuarant 3 Fonteinen, Profile Tyrecenter Redant Vorst en Lixuss.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief