BEVER – Loopsessies Start to Run

C21

BEVER – Loopsessies Start to Run

Start_to_run_bever
BEVER – Loopsessies Start to Run - © Deschuyffeleer
 

Vanaf dinsdag 22 april tot en met de afsluitende training op dinsdag 24 juni organiseert de gemeentelijke sportdienst onder de leiding van schepen van Sport Marleen Flamant in samenwerking met de sportraad een reeks progressief opgebouwde loopsessies in het kader van de actie Start to Run. Ook in Bever kunnen de sessies rekenen op de deskundige begeleiding van ervaren leden van atletiekclub Pajottenland.

Voor wie de lente- en ook de loopkriebels aanstekelijk werken en de conditie best wel wat wil bijschaven zijn de loopsessies een welgekomen aanmoediging om verantwoord en gezond aan sport te doen. Ook beginners, zowel jong als oud, zijn uiteraard beslist welkom.
 
De sessies gaan iedere dinsdag en vrijdag door op de voetbalterreinen aan Pontembeek. Er wordt telkenmale gestart om 19u30. De deelnameprijs bedraagt 20 euro en omvat de begeleiding door atletiekclub Pajottenland en een verzekering. Een deel van het inschrijvingsgeld kan in het kader van de preventieve gezondheidszorg terugbetaald worden door het ziekenfonds. De deelnemers worden verwacht in aangepaste sportkledij met vooral ook degelijke loopschoenen. Ook het bijhebben van een verfrissing en een handdoek wordt aangeraden.
 
Er dient wel vooraf en uiterlijk voor 15 april ingeschreven bij de sportdienst (nancy.duyms@bever-bievene.be of 054/51.70.82).      
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief