BEVER – Groots volleybaltornooi voor de aankoop van een defibrillator

C21

BEVER – Groots volleybaltornooi voor de aankoop van een defibrillator

Volley_voor_defibillator
BEVER – Groots volleybaltornooi voor de aankoop van een defibrillator - © Deschuyffeleer
 

Ook dit jaar pakken de gemeentelijke sport- en jeugddienst in nauwe samenwerking met de sport- en de jeugdraad uit met een groots volleybaltornooi in en rond de sporthal ‘Ter Plasbeek’ en dit op zondag 13 september vanaf 13u. Ook deze keer zijn de opbrengsten bestemd voor het mee financieren van de aankoop van een defibrillator.

Vorig jaar haalden de organisatoren het eerdere succesrijke massatornooi volleybal van onder het stof. Het werd opnieuw een schot in de roos, doch de opbrengsten (621 €) bleken toch nog ontoereikend om meteen te kunnen overgaan tot de aankoop van een defibrillator zoals vooropgesteld. Daarom werd al vrij vlug besloten dit jaar een verlengstuk te breien aan de eerste editie en de opbrengsten opnieuw voor te bestemmen voor de aankoop van de voorgenomen defibrillator.
Wie als vereniging het nobel voornemen van de organisatoren wil steunen kan zich alsnog inschrijven via nancy.duyms@bever-bievene.be en dit liefst zo vlug mogelijk en alleszins uiterlijk op 27 augustus. De inschrijving wordt echter pas geldig na het storten van 50 €, waarvan 25 € waarborg. Bij het inschrijven dienen ook de namen van de leden van de ploeg vermeld. Om organisatorische redenen wordt het aantal deelnemende ploegen wel beperkt tot 12. De ploegen dienen samengesteld te zijn uit 6 spelers waarvan ten minste 2 dames. Iedere wedstrijd wordt beslist in twee keer 10 minuten.
Uiteraard zijn ook supporters en sympathisanten steeds welkom. Tijdens en na het tornooi kunnen zowel spelers als toeschouwers in de beurt van het gebeuren ook nog nippen aan een fris drankje en aanschuiven voor een overheerlijke BBQ.
Meer info via de gemeentelijke sport- of jeugddienst (054/51.70.82 of 054/58.89.25).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jul 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief