BEVER – Kermis Akrenbos met Get Ready, party’s, volleybal en darts

C21

BEVER – Kermis Akrenbos met Get Ready, party’s, volleybal en darts

Kermisakrenbos2016affiche
BEVER – Kermis Akrenbos met Get Ready, party’s, volleybal en darts - Affiche
 

Tijdens het weekend van 2 op 3 juli organiseren de Sint-Elooisvrienden de 42ste editie van hun tweedaagse kermis in een feesttent op het gehucht Akrenbos. Het bestuur werd inmiddels uitgebreid met jonge krachten zodat de toekomst verzekerd is. Het wordt dan ook geenszins de laatste kermis in het gehucht.

Zoals de vorige jaren wordt er op zaterdag gestart met een Mega Party met dj Stef waarbij het de bedoeling is alle studenten de kans te bieden hun examenstress goed van zich te kunnen afschudden. Op zondagnamiddag staan, en dit voor de eerste keer, zowel een volleybal- als een dartstornooi op het programma. Vooral het dartstornooi blijkt meteen een groot succes. “Wegens de massale belangstelling dienden de  inschrijvingen dan ook vervroegd afgesloten”, zegt voorzitter Stéphane Leybaert. “Alvast 24 koppels kunnen deelnemen aan het BK, dat staat voor Bevers Kampioenschap. Maar geen nood, ook voor de ‘gelegenheidswerpers’ die eens willen testen of ook zij wel eens raak kunnen gooien, houden we een paar borden vrij die dag. Iedereen is dus zeker welkom”.
“In het volleybaltornooi bekampen 8 ploegen elkaar. Ook hier staan deelnemen en plezier maken centraal. Bever wenst zijn inwoners immers meer te laten bewegen en daar werken we dan ook graag aan mee”, haalt de voorzitter nog graag aan.
Een bijzonder sociaal gebeuren
Het kermisgebeuren in het gehucht blijft door de jaren heen een succesverhaal en meteen ook ieder jaar opnieuw een bijzonder sociaal gebeuren. Voorzitter Stéphane Leybaert: “Akrenbos is nu éénmaal een gehucht van Bever waar iedereen nog iedereen kent. Hier is het dan ook nog echt kermis. Vooral voor de jeugd is het belangrijk dat het kermisgebeuren blijft doorgaan. Juist na de examenperiode gaan de jongeren maar al te graag eens flink uit de bol. Onze kermis maakt het  overbodig daarvoor met de auto naar een verre dancing te moeten trekken, maar biedt juist een ideale gelegenheid om kort bij huis veilig en te voet of met de fiets naar de feesttent af te zakken”.         
De mega-party met dj Stef start zaterdag om 21u. De toegang is dan 5 euro. De tweede kermisdag op zondag wordt om 13u30 ingezet met het volleybal- en met het dartstornooi. Dat laatste wordt gespeeld met koppels of ploegen van twee deelnemers. “De deelnemers dienen uiteraard geen wettelijke of romantische band te hebben”, gekscheert de voorzitter hierbij.
Zondagavond vanaf 19u30 zijn er tenslotte de klassieke afsluitende TD met dj Stefaan van Vlaanderen evenals een optreden van GET READY. De inkom is dan gratis.
Beide dagen worden de prijzen van de consumpties alleszins ook bijzonder democratisch gehouden.
Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van De Sint-Elooisvrienden en kan ook bekomen worden bij voorzitter Stéphane Leybaert (0479/79.09.73)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief