BEVER – Wielerclub Den Bidon organiseert Belgisch kampioenschap voor gentlemen

C21

BEVER – Wielerclub Den Bidon organiseert Belgisch kampioenschap voor gentlemen

Den_bidon_juli_2016
BEVER – Wielerclub Den Bidon organiseert Belgisch kampioenschap voor gentlemen - Affiche
 

Op zaterdag 2 juli organiseert wielerclub Den Bidon in en rond het gehucht Akrenbos de 10de editie van de Ronde van Bever, een wielerwedstrijd voor gentlemen. Die jubileumeditie geldt meteen ook als Belgisch kampioenschap en wordt in éénzelfde wedstrijd verreden in zowel een categorie van min 40 jaar als een categorie voor plus 40 jaar. De kampioenentruien worden geschonken door Rijwielen Fides Bever.      

“De Ronde van Bever is een wielerwedstrijd voor wielrenners van de categorie gentlemen. Dit impliceert dat enkel renners vanaf 18 jaar oud mogen deelnemen. Elke renner die zich inschrijft mag wel niet in het bezit zijn van een wedstrijdvergunning van de Wielerbond Vlaanderen of van een vergunning van een nevenbond. Er diende op voorhand ingeschreven. Ter plaatse inschrijven is in principe dan ook niet meer mogelijk”, verklaart woordvoerder Stefaan Goessens het opzet.
“Alle formaliteiten, de start en de finish zijn gelegen in en aan taverne ’t Platteland. Er moeten 11 ronden van om en bij de 6.8km gereden worden. Er wordt gestart om 14u.
Vorig jaar daagden 73 deelnemers op. Winnaar werd toen Daan Vermeulen die in de spurt Steff Van Genechten versloeg. De pelotonsspurt was dan weer een kolfje naar de hand van Tom Langens die voor de 3de plaats Filip Willems en Bart Thijs versloeg.
Meer info bij voorzitter Manuel De Boeck (0473/82.73.46)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief