EDINGEN – Afsluitende gewestelijke Cocktail voor Verenigingen in Youpla City

C21

EDINGEN – Afsluitende gewestelijke Cocktail voor Verenigingen in Youpla City

Cocktail_verenigingen
EDINGEN – Afsluitende gewestelijke Cocktail voor Verenigingen in Youpla City - © Deschuyffeleer
 

In het kader van het ontwikkelen en het steunen van het plaatselijk verenigingsleven organiseert het Cultureel Centrum met animator-directeur Laurent Vanbergie de laatste gewestelijke Cocktail voor Verenigingen van het werkjaar 2013-2014 op donderdag 24 april om 19u30 in Youpla City langsheen de Assesteenweg. Het thema dat thans als afsluiter aan bod komt is ‘De Nieuwe Vormen van Participatief Medeburgerschap in de Schoot van Verenigingen’.

Naast de Workshops zijn ook de Cocktails voor Verenigingen ontmoetingen waarbij ideeën, informatie en praktische problemen rond het verenigingsleven worden besproken. Het geheel past in het project Ontmoetingen voor Verenigingen uitgaande van het Cultuurhuis van Ath in nauwe samenwerking met de culturele centra van Ath, Silly, Beloeil, Leuze en le Pays des Collines en met tal van andere instanties.
 
Hoe evolueren de verenigingen? Bewerkstelligen de huidige bestuursvormen met een voorzitter, een ondervoorzitter, … een goede organisatie, een vlotte bestuursovergang, een democratische besluitvorming en een echte participatie ? En waarom ook niet de nieuwe verenigingsvormen die in de streek het daglicht zien tegemoet treden? De Cocktails zijn sowieso dan ook het ideaal forum om in een gezellige sfeer met elkaar van gedachten te wisselen, praktische ervaringen te delen en nieuwe ideeën op te steken. De deelnemers krijgen ook bij iedere sessie overigens een gratis cocktail aangeboden. Zich vooraf aanmelden is wel aangewezen.

Info en reservatie: 02/396.37.87 (Enghien) - 068 26 99 99 (Ath) - billet@mcath.be .
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief