Feest in Café Combinne in SINT-GENESIUS-RODE

C21

Feest in Café Combinne in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Op woensdag 12 november viert Café Combinne feest! Gastvrouw Rita Denayer nodigt je uit in het praat- en ontmoetingscafé voor anderstaligen en Nederlandstaligen om 7 kaarsjes uit te blazen. Lennaert Maes brengt voor deze gelegenheid enkele akoestische nummers. Sinds 2009 maakt hij met De Bonski’s muziek voor volwassenen die Nederlands leren.

Hij brengt fantastische Nederlandstalige liedjes op maat van iedereen die Nederlands leert of oefent en waar humor nooit ver te zoeken is. Stilzitten bij deze vrolijke nummers wordt moeilijk. Wie zin heeft, mag een hapje meebrengen. We maken samen een buffet waarvan iedereen kan genieten. Kom je niet graag alleen? Neem een vriend, vriendin of buur mee. In Café Combinne is iedereen welkom. Samen maken we er een gezellige feestavond van.

Je bent niet alleen welkom op onze verjaardagseditie. Café Combinne is er het hele jaar door op woensdagavond. Voor sommigen is Café Combinne wekelijks een vaste afspraak, anderen komen wanneer het past in hun agenda. Koffie, thee en water zijn gratis.

Locatie : Dienstencentrum de Boomgaard, Vergeet-Mij-Nietjeslaan 8 in Sint-Genesius-Rode van 19.30 tot 22 uur. Café Combinne is een samenwerking van Arch’educ en vzw ‘de Rand’.

Info: 02 381 14 51

mailto:info@deboesdaalhoeve.be

http://www.deboesdaalhoeve.be

http://www.cafecombinne.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief