SINT-GENESIUS-RODE - Peter en Hans geven je 237 redenen voor seks

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Peter en Hans geven je 237 redenen voor seks

Editiepajot_rode
Ingezonden affiche

Hoeveel redenen heeft u nodig om de koffer in te duiken, van bil te gaan of van jetje te geven? Eén? Twee? Vijf of negendertig? Peter van Asbroeck en Hans van Cauwenberghe geven u er 237 in de Vlaamse versie van de Nederlandse theaterhit '237 redenen voor seks' nu Zaterdag 3 december om 20u in GC de Boesdaalhoeve in Rode.

Tal van weetjes uit de biologie en psychologie worden in dit stuk verweven tot een geestige mix van persoonlijke en uiterst herkenbare verhalen. We leven in een complexe maatschappij maar worden wij nog steeds gedreven door de  voortplantingsdrift van een holbewoner? Wat is echt en wat niet? Axel en Hans verwennen u met een ‘feelgoodvoorstelling’ over het leven zelf voor mannen, vrouwen, echtparen en singles van alle leeftijden. Tussenin draaien de heren plaatjes uit eigen collectie en herbeleven op overbekende muziek hun eerste liefdes.

‘237 redenen voor Seks’ is ontwikkeld door theater Orkater een Nederlands topgezelschap en thuisbasis van de onvolprezen theatermaker Alex van Warmerdam.

Meer info op de website : http://237redenenvoorseks.weebly.com/

Speciaal voor Editiepajot: Wie het eerste belt op donderdag 1 december vanaf 16u naar het nummer 02 381 14 51 kan 2 gratis kaarten winnen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief