NINOVE - All Level Football Academy

C21

NINOVE - All Level Football Academy

Editiepajot_logo_alfa___all_level_football_academy___24032015

Begin 2015 werd er in Ninove een nieuwe voetbalschool opgericht, met als naam ALFA. All Level Football Academy is ontstaan uit het enthousiasme, de motivatie en de passie voor het voetbal van 3 gediplomeerde jeugdtrainers.

Vanuit hun ervaring als jeugdtrainer bij diverse clubs( oa. RSC Anderlecht, FC Brussels, KVK Ninove, Eendracht Winnik,…), stellen ze vast hoe beperkt de basiskwaliteiten van vele jeugdspelers zijn.

 

Balcontrole, balaanname, inspelen, kaatsen, tweebenigheid, kopspel, balvaardigheid, dribbel- en schijnbewegingen en passing. Basistechnieken die noodzakelijk zijn voor iedere voetballer, op ieder niveau.

 

Vrij van selecties, ploegopstellingen en wedstrijdresultaten kunnen deze trainers zich focussen op het aanleren, verbeteren en onderhouden van deze basistechnieken, om zo elke speler naar een beter niveau te brengen.

 

ALFA voorziet hiervoor iedere zondag van 10u tot 11:30u techniektrainingen op het kunstgrasveld te Pollare. Heel wat oefeningen zijn gebaseerd op de alomgekende Coerver methode. Er wordt getraind in kleine groepjes én volgens niveau. 

 

Iedere speler uit de leeftijdscategorie U6 tot en met U15 is welkom op deze trainingen.

 

Ook jonge keepers kunnen terecht bij ALFA. Wekelijks worden er specifieke trainingsoefeningen voor keepers voorzien. Hiervoor is er een aparte keepertrainer aanwezig.

 

Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het aspect “ FUN”.

 

Na de succesvolle Novemberstage, richt ALFA ook een Paasstage in en dit van dinsdag 7 april tot en met donderdag 9 april 2015, op het voetbalveld van Okegem.

 

Voor alle informatie over ALFA en zijn activiteiten kunt U terecht op hun website: www.alfavoetbalschool.be. Exacte locatie, prijzen, trainingsuren, contactpersonen en inschrijvingsformulieren zijn hier te vinden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2015
Jimmy Godaert
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief