NINOVE - Talendag op Heilige Harten Secundair

C21

NINOVE - Talendag op Heilige Harten Secundair

2016-02-05_talendag
 
2016-02-05_talendag
 
2016-02-05_talendag
 

De leerlingen van Heilige Harten Secundair werden op vrijdag 5 februari 2016 de hele dag  ondergedompeld in taal. Op het programma stonden heel wat activiteiten zoals een interactieve lezing “Waarom we twee oren hebben en slechts één mond”, een ontmoeting met jeugdauteur Do Van Ranst, een Franse film, een taalquiz en tal van workshops.

Jeugdauteur Do Van Ranst kwam meer uitleg geven over zijn boeken. Hij boeide en entertainde de leerlingen. Achteraf stelden ze hem heel wat vragen.

 

Tijdens een interactieve en humoristische presentatie ‘Waarom we 2 oren hebben en slechts 1 mond’ kregen de leerlingen heel wat tips en tricks aangereikt om efficiënter te communiceren. Meteen ook een echte eye opener.

Daarnaast genoten de leerlingen van een Franse film en konden ze kiezen uit een waaier aan workshops zoals improvisatie, theater, karaoke, Italiaans, Duits, Engels, gebarentaal, poëzie, een geschenk van woorden... Ook taalspellen zorgden voor plezier en entertainement zoals een taalquiz, een dialectendomino, het grote taalspel en taalgezelschapsspelletjes. Kortom, een programma à la carte op maat van elke leerling.

 

Karin Couck, directeur Heilige Harten Secundair: “Op Heilige Harten willen we taal op deze talendag extra in de kijker zetten. Alles is taal. Deze talendag zorgt ervoor dat leerlingen eens op een andere en ontspannen manier met taal omgaan. Een mooie afsluiter net voor de vakantie.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief