NINOVE - Jaagpad langs Dender in Pollare even afgesloten voor herstellingswerken

C21

NINOVE - Jaagpad langs Dender in Pollare even afgesloten voor herstellingswerken

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV start vanaf maandag 27 juni met herstellingswerken aan het jaagpad langs de Dender tussen de Schuitstraat en de sluis in Pollare (een deelgemeente van Ninove). Tijdens de werken, die ongeveer twee weken zullen duren, wordt het jaagpad volledig afgesloten voor fietsers en voetgangers.

 

Het jaagpad tussen de voetgangers- en fietsersbrug Zwarte Flesch aan de Schuitstraat en de sluis in Pollare is op verschillende plaatsen aan herstelling toe. Tijdens de werken wordt het halfverharde jaagpad volledig heraangelegd.

 

De herstellingswerken starten op maandagochtend 27 juni en zullen, zonder onvoorziene omstandigheden, tot donderdag 7 juli duren. Tijdens de werken wordt het jaagpad afgesloten voor fietsers en voetgangers, er is een plaatselijke omleiding voorzien.

 

De werken zijn weersafhankelijk maar door een goede voorbereiding en een strikte werkplanning voorop te stellen, blijft de uitvoeringstermijn steeds zo beperkt mogelijk.

 

Meer informatie?

Claudia Van Vooren – woordvoerster afdeling Bovenschelde Waterwegen en Zeekanaal NV – 0499 94 99 17 - Claudia.vanvooren@wenz.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief