GERAARDSBERGEN - Samenaankoop zorgt voor recordkorting op stookoliefactuur

C21

GERAARDSBERGEN - Samenaankoop zorgt voor recordkorting op stookoliefactuur

Emma
Ingezonden foto

De samenaankoop van stookolie wordt steeds populairder in Geraardsbergen.

“De gezinnen konden door deel te nemen aan de samenaankoop weer een mooie cent besparen op hun energiefactuur”, zegt Emma Van der Maelen. “Door het grote aantal liter konden we de grootste korting sinds de start van onze samenaankopen bekomen. Het systeem is zeer helder: hoe meer bestellingen, hoe meer wij de prijs kunnen drukken. Dat het idee op steeds meer belangstelling kan rekenen, komt zowel leverancier als klant ten goede”, vult Van der Maelen aan.
De goedkoopste leverancier diende als laagste prijs 0,6680 euro/liter in. “Dit komt neer op een gemiddelde korting van 0,11 cent per liter. In totaal bespaarden de Geraardsbergse gezinnen hiermee zo’n 35 000 euro op de stookoliefactuur. Wie een bestelling van 500 liter bestelde, bespaarde het gezin 62 euro. Voor een bestelling van 1000 liter liep de besparing op tot zo’n 125 euro. Een besparing op de energiefactuur die de gezinnen zeker kunnen gebruiken. De afgelopen jaren zijn de energieprijzen namelijk sterk gestegen. Steeds meer gezinnen hebben het moeilijk om deze facturen te betalen. Door de samenaankoop van stookolie kunnen we toch een besparing op de energiefacturen bekomen.”
In februari 2015 organiseert sp.a Geraardsbergen opnieuw een samenaankoop van stookolie. Alle Geraardsbergse gezinnen kunnen deelnemen aan deze samenaankoop. Informatie kan men steeds bekomen bij Emma Van der Maelen op emma.vandermaelen@telenet.be of op 0473/347830.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief