GERAARDSBERGEN - MEGA interesse voor ouderavond drugpreventie.

C21

GERAARDSBERGEN - MEGA interesse voor ouderavond drugpreventie.

Foto_beeld_zaal
Ingezonden foto
 

Dinsdag ging in Jeugdcentrum De Spiraal een informatieavond door in het kader van het MEGA-project, de ouders van leerlingen van het zesde leerjaar waren massaal aanwezig.

De aanpak van legaal en illegaal middelenmisbruik is een prioriteit voor de lokale besturen van Geraardsbergen en Lierde en dit weerspiegelt zich onder andere in de actieve deelname aan het MEGA-project.

Deze ouderavond is de traditionele aftrap van een totaal project dat doorheen het ganse schooljaar loopt. Het doel van het M.E.G.A. project (Mijn Eigen Goed Antwoord) is jongeren weerbaar maken bij hun overstap naar het secundair onderwijs.  Tijdens de infoavond maken de ouders kennis met de deelnemende partners: lokale politie Geraardsbergen/Lierde, stad Geraardsbergen, gemeente Lierde, Centrum voor LeerlingenBegeleiding, PISAD en NMBS.

“Ik heb vanavond veel opgestoken”, aldus Filip Eeckhout, één van de 100 aanwezige ouders. “Het is ook als ouder belangrijk om voldoende geïnformeerd te worden over datgene waar je op moet letten bij je kinderen. Als ouder kan ik dit initiatief alleen maar toejuichen.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief