DILBEEK – Jaarlijks filmfestival van de Videoclub Westrand

C21

DILBEEK – Jaarlijks filmfestival van de Videoclub Westrand

Editiepajot-ingezonden-filmfestival-videoclub-westrand-16042014
Ingezonden
 

Voor de 37ste keer is de Videofilmclub Westrand Dilbeek te gast in het Westrandtheater voor haar jaarlijks filmfestival. Dit zondag 4 mei 2014 om 15.00 uur in de Westrand - Cc Dilbeek, Kamerijklaan 46.

Naast de traditionele selectie van bekroonde en gelauwerde films van de laatste clubwedstrijd brengen ze u nog een oude speelfilm en dit ter nagedachtenis van de vorig jaar overleden stichter en eerste voorzitter Joris Lissens.

Naast deze speelfilm komen nog andere genres aan bod zoals reportage, fantasiefilm, documentaire,  erfgoedfilm, reisfilm en natuurfilm.

Voor hen is filmen een zeer boeiende hobby. Het realiseren van een film is immers een heel creatief proces. Dit begint reeds bij het opnemen van beelden die vervolgens gemonteerd worden. Daarna wordt commentaar en muziek toegevoegd..

De leden filmers willen u dan ook , elk op hun eigen manier, laten meegenieten van al het schone dat ze van achter hun camera in beeld hebben gebracht..

Ze wensen u alvast een fijne namiddag veel kijkgenot en hopen dat u veel plezier zult beleven bij het aanschouwen van de films.  

Ingang 7 euro. Voor C.j.p, +60, minder validen en leden van CvB en VAC  6 euro. Kaarten te verkrijgen bij alle leden van SWD en aan de kassa. Iedereen is van harte welkom.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief