DILBEEK The only way is up/cycling

C21

DILBEEK The only way is up/cycling

Editiepajot_ingezonden_up_cycling_westrand
 

Een event voor eco-lovers met workshops, swishing en een upcycling marktje. Hou je van creatieve, zelfgemaakte en originele hebbedingetjes? Dan moet je op 25 januari in Westrand zijn. In tal van workshops leer je ze zelf maken, maar daarnaast is er ook een upcycling marktje waar je ze kan kopen. En kan je garderobe ook een upgrade gebruiken, dan is swishing iets voor jou! De workshops starten al om 10u, swishing en het verkoopmarktje gaan door van 14u tot 17u. Alle info op www.westrand.be.

Upcycling workshops - Tijdens de upcycling workshops creëer je zelf hippe spulletjes. Je leert er o.a. zelf een bannertas, een sjaal- en kraag met papieren sierspeld, een palletstoeltje, trendy pantoffels of juwelen in zilver en porselein maken. Maar ook lekkere vegetarische hapjes, hippe dingen uit oud leer of je eigen unieke servies decoreren.

 

Swishing - Swishing is hét evenement waar eco-fashionista's samenkomen om hun kledij te ruilen voor een nieuwe outfit. Van 14u tot 15u kan je kledij binnenbrengen voor kwaliteitscontrole en, van 15u tot 17u wordt er dan effectief geruild.

 

Upcycling marktje - Maar ook wie gewoon gezellig wil komen snuisteren tussen de handgemaakte en upcycling spulletjes is in Westrand aan het juiste adres: van originele kinderkapstokjes tot juwelen, interieurobjecten of speelgoed en tasjes van textiel. Best wel cash geld meepakken, want betalen met kaart is niet aan elke stand mogelijk.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief