DILBEEK - Jobdag voor Dansaert Park

C21

DILBEEK - Jobdag voor Dansaert Park

Editiepajot_ingezonden_dansaert_park_-_3d_beeld
 

Op donderdag 29 januari 2015 wordt een ‘jobdag’ gehouden voor het nieuwe winkel- en bedrijvencomplex Dansaert Park dat op 3 april de deuren zal openen langs de Robert Dansaertlaan in Groot-Bijgaarden.  De Jobdag gaat door in CC Westrand te Dilbeek van 10u tot 17u en is een samenwerking tussen Jobat Media, de VDAB, de gemeente Dilbeek en Mitiska REIM, de ontwikkelaar van het Dansaert Park. 8 bedrijven (McDonald’s, Hunkemöller,  Zeb, JBC, E5-Mode, Bio Planet, Pizza Hut en Hanssens Catering)  zullen er een stand hebben om zichzelf en hun openstaande vacatures voor te stellen aan werkzoekenden.  

In totaal zijn er ongeveer 120 openstaande vacatures. Het betreft vooral horeca- en winkelpersoneel. Er zijn vacatures voor (verkoop)personeel voor de winkels, een filiaalmanager en shopmanager en er wordt ook gezocht  medewerkers voor de keuken en zaal van de restaurants.

“Wij waren onmiddellijk erg enthousiast toen het gemeentebestuur met het idee kwam voor de organisatie van een jobdag voor de huurders in ons project en dit naar analogie met de meer algemene ‘jobbeurs’ die de gemeente organiseert in februari.  Het vinden van geschikt Nederlandstalig personeel is geen makkelijke opdracht en een lokaal initiatief als een jobdag kan daar zeker toe bijdragen”, aldus Jan Du Bois van Mitiska REIM.

‘De Jobdag voor het Dansaert Park past perfect in onze strategie’, aldus Patrick Boon van Jobat Media. ‘Wij willen immers op alle fronten “de tussenschakel” zijn tussen werkgever en werkzoekende. Bovendien hebben wij een jarenlange traditie met onze nationale jobbeurs Career Launch in Leuven en Brussel. We merken dat meer en meer mensen dicht bij huis willen werken zodat wij ons ook op deze doelgroep willen focussen. Met Het Nieuwsblad/Pajottenland hebben we hiervoor het ideale medium in onze groep’, 

Voor meer informatie:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief