SCHEPDAAL Line up voor 23 jaar JOSPOP is klaar

C21

SCHEPDAAL Line up voor 23 jaar JOSPOP is klaar

Editiepajot_schepdaal_jospop
 

De 23ste editie van Jospop vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2015 op de festivalweide aan de ijsbergstraat te Schepdaal . Al 23 jaar is Jospop het gezelligste zomerfestival in het Pajottenland . Met een brede line-up van dance tot pop en rock .Met de mooie aankleding en natuurlijke omgeving is Jospop een jaarlijks terugkerend feest voor iedereen .

Ook voor deze editie hebben de organisatoren voor een mooie affiche gezorgd zoals de Nederlandse rockband “ Kensington “, deze band uit Utrecht scoorde stevige hits met “Streets”, “ All Or Nothing” en “ War” . De band is onbetwist hot in Nederland en met hun internationale uitstraling en toegankelijke songs is het slechts een kwestie van tijd voor België, Frankrijk en Duitsland vallen voor deze rockformatie .
Verder komen ook op vrijdag 28 augustus de volgende artiesten-bands het overdekte festival in stemming brengen .T.MASTIS : -Onderscheidt zich met mashup Dj-sets waarop niemand blijft stilstaan .Elektro, pop, dupstep, trap, drum’n Bass, alternatieve, classics en zelf gebrouwen mash-ups passeren in speelse combinaties de revue .
-DJ LICIOUS : Dit Antwerps supertalent is een muzikale duizendpoot . Hij is de drijvende kracht achter het Defected in the House-label en de Shomi feestjes, heeft een eigen radio show op de Franse zender Radio FG, is resident, DJ in la Rocca . Tussendoor vindt hij nog de tijd om zijn eigen tracks te releasen en draait hij DJ sets van Parijs tot Miami .Zijn steeds groeiende populariteit bracht hem al achter de draaitafels van Tomorrowland en Tomorrowworld, Privilege Ibiza, Laundry Day en talloze andere Summerfestivals .
-DIMARO :   2014 was een muzikale doorbraak deze succesvolle DJ . Afgelopen zomer brak hij het kot af op de grootste festivals in België waaronder Tommorowland, Daydream, Summer Festival Laundry Day,... Dimaro is niet enkel een succesvolle DJ, hij is ook producer en remixer en werkte samen met verschillende internationale artiesten .
Zaterdag 29 augustus is er het origineel geconstrueerd bijpodium “Marquee” met DJ’s die het volop aan het maken zijn , dit concept laat toe dat zowel de doorwinterde rockers als dansgrage fuifbeesten hun gading kunnen vinden op Jospop en er een onvergetelijke dag kunnen beleven met de optredens van ALVAR&MILLAS : Dit jonge DJ-en producer-duo balanceert vrolijk op de rand van de grote doorbraak! Ze spelen niet alleen de beste Belgische Dance festivals zoals Tommorowland en Laundry-Day plat, maar laten hun mix van EDM Electro progressieve House ook door de boxen van de vetste buitenlandse feestjes knallen . Hun zelf geproducete tracks belanden op de draaitafels van kleppers als Steve Aoki, Paul Oakenfold en Hardwell . Onder het motto “ Let the music do the talking “ zullen ze de Marquee doen daveren .
-CARL&PATCH : Dit DJ duo startte in 2012, en wonnen sindsdien bijna elke DJ-Contest waaraan ze meededen, waaronder grote zoals Brainwash Festival en Meivuur Festival . De laatste maanden zijn ze heel snel gegroeid binnen de Electro-Dance en progressieve house scene, je kan ze dan ook ieder weekend verschillende keren terugvinden achter de draaitafels over heel België .
-MR_FUZZ! : Hij kroonde zich dit jaar tot overwinnaar van de Jospop DJ-Contest en zorgde voor een waar feestje in zijn eigen stijl van Bass-Music . Misschien laat de naam Mr_Fuzzi! niet meteen een belletje rinkelen maar je hebt heel zeker zijn tracks al gehoord in vele DJ-sets .De laatste twee jaar maakte hij meer dan 40 tracks die zeer veel belangstellin  kregen op soundcloud en youtube .
-MURDOCK : Al meer dan een decennium aan het roer van de Belgische drum’n bass scene ! Hij startte met kleine feestjes te organiseren om zijn eigen stijl te show casen en ondertussen rockt hij op elk groot festival op regelmatige basis . Nu is Murdock de koning van de Belgische Drum and Bass, als organisator van tal van topevenementen en zijn jarenlange ervaring achter de decks bouwt hij de Marquee in luttele seconden om tot een waar feestparadijs .
-SKYVE FT MC MIYAGI : Skyve is music ! Overdag werkt deze ongetemde kabaalmaker bij Studio Brussel, waar hij onder meer de dagelijkse Sound Of Mish Mash-mixen in elkaar draait . Na zonsondergang duikt Skyve op in de DJ booths van fruitige feestjes over het hele land .
-STEREO KILLAH : Deze twee broers uit Schepdaal zijn geboren om in de spotlichts te staan op het grote podium . Met een diepe passie voor dancemuziek en het talent om elke plaats in een onvergetelijk feestje om te toveren
 MAINSTAGE : Is er voor alle bands die afgesloten wordt met de grotere Dj’s.
TOURIST LEMC : Of kortweg Tourist genoemd, is een Belgische hiphop-en kleinkunstartiest .Op zijn website staat te lezen ‘ er kan er maar ene de grootste zijn ‘ en niets is minder waar .Met zijn tweede album ‘ en route ‘ lanceerde Tourist een krachtig vervolg op zijn opmerkelijk debuut ‘Antwerps Testament . Zijn albumrelease in de Antwerpse Trix was helemaal uitverkocht.
-COMPACT DISK DUMMIES : Is een Belgische electropunk-duo bestaande uit 2 broers die gek zijn op experimenteren, bonzende basslijnen en schreeuwende gitaren .Ze maken moddervette live-electro zoals we het ook van The Subs en Goose kennen.   In 2012 wonnen ze Humo’s Rock Rally en hun hitsingle ‘The Reeling is iedereen wel bekend .
DE FANFAAR : Met ‘ De Raven Komen’ brengt de Fanfaar in 2015 zijn vierde plaat uit .Op ‘ De Raven Komen’ toont De Fanfaar dat ze de truken leerden van grote broers Gorki en De Mens, maar dat ze in hun apenjaren ook dweepten met hun nonkels Urbanus en De Nieuwe Snaar, en daarom klinkt De Fanfaar zoals alleen De Fanfaar kan klinken .
MY DOG IS RADIOACTIVE : Uit een selectie van 240 artiesten bereikten ze de finale van de Jospop Rock Rally .Ze speelden de pannen van het dak en gingen zo met de overwinning aan de haal . Deze jonge punkrockers afkomstig uit Leuven brengen melodische en poppy punkrock met ballen.
THE SCABS : Ook wel de Vlaamse Rolling Stones genoemd-maken de vaderlandse podia voor het eerst onveilig in 1979, in 2012 brachten ze  een aantal legendarisch zomerconcerten op enkele zomerfestivals met alle grote hits zoals Hard Times, Dont You Know, Robbin  The Liquor Store, Nothing On My Radio....... Dit jaar brengen ze hun nieuwe album Ways of a wild heart .SCALA :     Scala is een indierockkoor met de Kolacny-broers Steven en Stijn enerzijds, en Scala hun vrouwenkoor anderzijds .Steven begeleidt ze aan de piano en Stijn dirigeert .De broers treden gewoonlijk op met 20 à 30 zangeressen tussen 16 en 26 jaar .
JEBROER FT.STEPHERD & SKINTO : Jebroer is een Nederlandse rapper en is in België vooral bekend door zijn single ‘Banaan’
REGI: Moet het nog gezegd worden....er is maar één zoals Regi en zoals Regi is er maar één
KENSINGTON : Na het succes van tweede plaat ‘Vultures ‘blijkt het derde album ‘Rivals’ het nog beter te doen .De single ‘Streets ‘ was festivalknaller van 2014 en de nieuwe single ‘War’ lijkt op weg een nog grotere hit te worden.
Ondertussen is de voorverkoop van de tickets al volop bezig, dus wie van dit prachtig weekend, gevuld met swingende muziek wil genieten . Niet aarzelen en ga naar de website www.jospop.com   waar men tickets kan bestellen
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief