DILBEEK - Kunstenaar Massi schildert oude foto van SCHEPDAAL op gevel chocoladefabriek Valentino

C21

DILBEEK - Kunstenaar Massi schildert oude foto van SCHEPDAAL op gevel chocoladefabriek Valentino

Editiepajot_ingezonden_kunstenaar_massi_schildert_oude_foto_van_schepdaal_op_gevel_chocoladefabriek_valentino
 
Editiepajot_ingezonden_kunstenaar_massi_schildert_oude_foto_van_schepdaal_op_gevel_chocoladefabriek_valentino1
 

Kunstenaar Jurgen Massagé – Massi – heeft met graffiti een oude foto van de tramsite van Schepdaal op de gevel van de chocoladefabriek Valentino gezet. De idee ontsproot uit het hoofd van Tom Spapens – bedrijfsleider van nv BATO.

 

Schepdaal krijgt er eind 2017 een nieuwe wijk bij. De woonwijk ‘Martweggel’ zal 24 appartementen, 11 woningen en 4 handelsruimtes tellen. “In augustus starten we met de funderingen en kelders,” vertelt bedrijfsleider Tom Spapens van nv BATO. “Naast veel groen en waterpartijen hebben we er ook voor gekozen om iets met de kale muur van de Valentinofabriek te doen,” gaat Tom verder.

 

Jurgen Massagé – Massi – kreeg de opdracht om met graffiti een kunstwerk op de gevel te schilderen. Er werd gekozen voor een oude foto van de tramsite van Schepdaal. Sinds vorige week is het af. “Ik heb reeds veel goede commentaren gekregen,” vertelt Massi. “Dit is tot nu toe het grootste kunstwerk dat ik ooit gemaakt heb.”

 

Tijdens de infodag op zondag 22 mei werden er reeds enkele wooneenheden verkocht. BATO en vastgoedbedrijf Pajota zijn alvast blij dat investeren in vastgoed weer in de lift zit. Het kunstwerk kunt u bewonderen vanop de parking van Valentino.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief