VWBO schenkt cheque aan De Poel in SCHEPDAAL

C21

VWBO schenkt cheque aan De Poel in SCHEPDAAL

Dsc_1387
Directie, personeel en gasten van De Poel danken het VWBO. Ingezonden foto
 

Tijdens de statutaire vergadering van VWBO, op donderdag 19 mei ll, werd er een cheque uitgereikt aan De Poel vzw. Directie, personeel en gasten van De Poel wensen het VWBO en zijn  leden  van harte bedanken voor deze mooie bijdrage, die nuttig zal besteed worden voor de uitbreiding van het opleidingscentrum.
De Poel vzw is een centrum voor persoonsgerichte ondersteuning voor 200 volwassenen met een beperking. Met 5 vestigingen, in Schepdaal, Ternat, St-Pieters-Leeuw, St-Genesius-Rode en Ruisbroek bieden we dagbesteding, home en kortopvang aan volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking. De wachtlijsten in onze sector schreeuwen om een oplossing.  De Poel neemt zijn verantwoordelijkheid op en wil –binnen onze regio- helpen hierop een antwoord te geven.
Om die continue en kwaliteitsvolle werking te kunnen garanderen, is De Poel vzw steeds op zoek naar fondsen, subsidies en steun. Bedrijven of verenigingen kunnen intekenen op diverse formules van sponsoring. Bert Hendrickx, directeur, en Ivo de Bisschop, bestuurder, verantwoordelijk voor fondsenwerving, hebben de werking van De Poel toegelicht tijdens deze avond, alsook de verschillende formules van sponsoring. Meer info vindt u op www.vzwdepoel.be. Het sponsordossier van de Poel is verkrijgbaar op aanvraag: administratie@vzwdepoel.be of 02/582 41 99.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2016
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief