DILBEEK – Alice Toen terug op de planken

C21

DILBEEK – Alice Toen terug op de planken

Editiepajot_dilbeek_-_alice_toen_foto_roger_mortelmans
 

Tijdens de presentatie van het theaterseizoen 2016-2017 van het Fakkeltheater viel de aanwezigheid van Alice Toen iedereen op. Verleden jaar had zij tijdens de laatste voorstelling van de monoloog “Charlotte”, een echte galavoorstelling, wel een beetje afscheid genomen van de bühne.

 

Maar met deze kranige dame weet je nooit.

 

En nu is Alice Toen te zien in Hotel Vocal, het populairste café-chantant van Antwerpen en omstreken, waarin bijzondere gasten ontvangen worden.

 

De 91-jarige Alice Toen komt op de middag van kerstavond op bezoek. Tijdens deze bijzondere Extra Kerst Hotel Vocal neemt Alice de toeschouwers mee naar haar jeugd, haar gebeurtenissen tijdens WOII en de start van haar carrière. Ze vertelt, ze grapt, ze zingt.

 

Voor deze gelegenheid vindt deze Hotel Vocal plaats in de Rode Zaal op 24 december om 12 uur en nadien nodigt het Fakkeltheater het publiek uit op een Kerstreceptie. 

 

Het optreden van Alice Toen is eenmalig.

 

En, belooft de enthousiaste Alice, je zult zeker nog van me horen.

 

Actrice Alice Toen is ereburger van Dilbeek en kan bogen op een carrière van meer dan 50 jaar. Zij was te zien in feuilletons en films en gaf onder meer gestalte aan de sympathieke buurvrouw van Witse, de politiecommissaris van Halle. Tevens heeft ze nog opgetreden in de ruwbouw van de Westrand tijdens één van de eerste optredens die doorgingen in het cultureel centrum.

 

www.fakkeltheater.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2016
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief