DILBEEK - Kadille zoekt vrijwilligers voor nieuwe editie in 2020

C21

DILBEEK - Kadille zoekt vrijwilligers voor nieuwe editie in 2020

Banner_eerste_infomoment_vrijwilligers_kadille_2020
 

De werkgroep Kadille zoekt een nieuwe kernploeg en vrijwilligers voor de verschillende werkgroepen. In de zomer van 2020 gaan opnieuw alle Dilbeekse Chiro en Scouts samen op kamp. Daarom organiseert de werkgroep volgende week vrijdag, 9 december, een eerste infomoment voor geïnteresseerde vrijwilligers in JC Castelhof met gratis pizza.

 

De eerste editie van Kadille ging door in 1976 op de militaire domeinen van Leopoldsburg. Vandaar ook de naam Kadille: ‘KAmp DILbeek LEopoldsburg’. Een zestal bewegingen vertrokken met pak en zak op kamp. In 1990 volgde een tweede editie, toen werd Recht ingepalmd. De derde editie was Kadille 2000 en werd het kleine dorpje Ottré veroverd door 13 jeugdbewegingen, samen goed voor 1300 jongeren op kamp. In 2010 gingen alle 15 jeugdbewegingen van Dilbeek mee. 1.500 leden van Chiro en Scouts verhuisden in juli  2010 voor 10 dagen naar Olloy-sur-Viroin.

 

“Kadille 2020 zal nog legendarischer worden dan de voorbije vier edities”, zegt voorzitter Yens Sergooris. “Om de vijfde editie van Kadille succesvol te kunnen organiseren en er voor te zorgen dat alle verenigingen er een geweldige tijd beleven, starten we nu al met de voorbereidingen”, aldus Sergooris. Vrijdag 9 december verwelkomt de werkgroep graag alle geïnteresseerde vrijwilligers die zich in de kernploeg of in een van de werkgroepen willen aansluiten. “Na een korte terugblik op de vorige editie kunnen de geïnteresseerden de verschillende werkgroepen leren ontdekken met gratis pizza. We mikken vooral op oud- en huidige leidingsploegen, maar ook andere geëngageerde jongeren zijn meer dan welkom”, concludeert Sergooris.

 

Het infomoment gaat door in jeugdcentrum Castelhof te Sint-Martens-Bodegem vanaf 18:30 uur. Het einde is voorzien rond 20 uur. Meer informatie is te vinden via de Facebook-pagina facebook.com/Kadille2020.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief