GALMAARDEN - OCMW gaat van start met dorpsrestaurant

C21

GALMAARDEN - OCMW gaat van start met dorpsrestaurant

Colpaert_galmaarden_kopfoto_marc_deteye_1
Marc Deteye. - Foto Colpaert

 

Vanaf mei gaat het OCMW Galmaarden van start met een nieuwe dienstverlening, met name een ‘Dorpsrestaurant‘ in de zaal Willem Tell. Een naam hebben ze nog niet gevonden en u kunt hierbij helpen.

Al sinds vorig jaar waren er plannen voor het organiseren van een dorpsrestaurant. Vanaf mei kan men elke eerste dinsdag van de maand terecht in de zaal Willem Tell in Tollembeek om er te genieten van een lekkere maaltijd. “ Wij vinden dat dit belangrijk is voor onze mensen en we richten ons vooral op alleenstaanden of gezinnen waarvan één van de partners minstens 60 jaar oud is”, zei OCMW-voorzitter Marc Deteye(CD&V)

Voor amper 7,50 euro kan men genieten van een lekkere maaltijd. Je krijgt voor deze prijs een soepje, een hoofdschotel en een dessert. Een aperitief en frisdrank tijdens de maaltijd zijn tevens inbegrepen. Andere dranken zijn te verkrijgen tegen democratische prijzen. “We beperken ons niet tot eten alleen, na de maaltijd is er steeds een informatiesessie of bepaalde animatie voorzien”. Inschrijven kan minstens 7 kalenderdagen op voorhand bij Annelie Deteye op het nummer: 054/89.04.80. Op maandag 4 mei zullen ze het Dorpsrestaurant feestelijk openen met een optreden van Salim Seghers.

 

Omdat het Dorpsrestaurant nog geen naam heeft organiseert het OCMW een wedstrijd om de leukste naam te bedenken. De winnaar kan in 2015 gratis deelnemen aan het dorpsrestaurant. Alle inzendingen zijn welkom en kunnen ten laatste tot eind mei worden ingediend via: thuisdiensten@ocmwgalmaarden.be of: OCMW Galmaarden – t.a.v. Annelie Deteye/dorpsrestaurant, Marktplein 19, in Galmaarden.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief