HALLE - Juweel voor Jarne Hemerijckx

C21

HALLE - Juweel voor Jarne Hemerijckx

Editiepajot_halle_ommekaar_gr_foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_ommekaar_kl__foto_merckx
Foto's Felix Merckx

Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van buurthuis Ommekaar werd een wedstrijd georganiseerd met als hoofdprijs een juweel ter waarde van 250 euro. Het werd gewonnen door Jarne Hemerijxks. Het juweel werd door Viviane Mahy die het ook zelf kwam overhandigen.

Jarne zelf kon niet aanwezig zijn, maar wel zijn oma Lieve. Zij krijgt ook het juweel voor haar verjaardag. Het juweel is in zilver en kan al beide kanten gedragen worden. Het is een wezentje dat op een schommel zit
De prijskamp liep de hele maand juni en er namen een 70tal mensen deel aan de wedstrijd. Ze moesten raden hoeveel balletjes en in de constructie zaten. Dit waren er uiteindelijk 126. De schiftingsvraag: hoeveel ton textiel Ommekaar jaarlijks verwerkt heeft de knoop doorgehakt voor de 2e en 3de prijs. Ommekaar verwerkte in 2013 maar liefst 35 ton textiel. De tweede ern derde prijs (waardebons) waren voor Griet De Ruyter en Paula Decock.
De eerste prijs: een juweel ter waarde van €250 werrd geschonken door Viviane Mahy (atelier Steenborre – hoogveld 1 buizingen)
Ommekaar is een buurthuis waar ontmoeting centraal staat. Buurthuis Ommekaar heeft een tweedehandswinkel, een Sociale Kruidenier, een praatcafé, een moestuin en een aanbod oxfam producten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief