HALLE - Maria werd er 101

C21

HALLE - Maria werd er 101

Editiepajot_halle_marie_gr_foto_olaf
Foto's Olaf
 
Editiepajot_halle_marie_kl_foto_olaf
Foto's Olaf

In Centrum van Koekenbeek werd Maria Vandenbrande haar 101ste verjaardag gevierd. Ze verblijft sinds 1999 in de serviceflats en heeft nog een goeie conditie.Maria is een warme, gevoelige vrouw die nog bij de pinken is, ook al zegt ze zelf dat ze begint te vergeten.

Zelf staat ze niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Elke namiddag komt ze naar de cafetaria waar ze telkens hetzelfde besteld: thee met melk, ze zal nooit koffie drinken enkel thee met melk. Ze houdt van een grapje en lacht graag.
 
 Maria is een geliefde vrouw door haar familie. Vooral haar dochter doet heel veel voor haar. Ze is elke dag fier en verzorgd. Ze geniet van mooie gelakte nagels. Ze heeft wel speciale eetgewoontes. Ze is niet dol op groenten, fruit, taart en mag geen vis. In het verleden was ze zeer actief in de seniorenbond, voornamelijk in de keuken. Bij elk mosselfeest was ze van de partij.
 
 Ze wandelt nog dagelijks in de tuin en bij slecht weer doet ze dit in de garage.
 
 Ze is geboren in Buizingen en is daar altijd blijven wonen. Tot voor ze naar de serviceflats verhuisde woonde ze daar nog. Ze heeft 1 dochter, 2 kleinzonen, en 4 achterkleinkinderen.
 
Ze heeft vroeger altijd in de fabriek gewerkt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2014
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief