HALLE - Brassband Buizingen brengt Valentijnsconcert

C21

HALLE - Brassband Buizingen brengt Valentijnsconcert

Valentijnsconcert
EP

Brassband Buizingen organiseert zijn 22ste Valentijnsconcert op zaterdag 14 februari 2015 om 20 uur in CC ’t Vondel. Voor deze feestelijke editie koos dirigent Luc Vertommen voor een mooi programma en een dubbel aanbod aan solisten.

 Men kan kennismaken met de zoete bugelklanken van Zoe Hancock, bugel van de Black Dyke Band. Zij zal bewijzen waarom ze vorig jaar zowel op de British Open als op de Nationale Brassbandkampioenschappen in de Royal Albert Hall de solistenprijs in de wacht wist te slepen.
 Dit concert biedt ook de de ideale gelegenheid om Alexis Demailly uit Frankrijk te leren kennen. Alexis is principal cornet van Paris Brass Band en cornettist in het orkest van de Parijse opera.
 Verder staat er een veelzijdig programma op het menu met werk van Malcolm Arnold, Eric Ball, Leslie Condon en de Belgische première van een werk van Tom Davoren.
 Op zaterdag 14 februari bent U van harte welkom om 20u in het C.C. ’t Vondel te Halle waar BBU uitpakt een muzikaal Valentijnscadeau om U allen te verrassen.
 Tickets aan 15 euro in voorverkoop via de muzikanten, via info@brassbandbuizingen.be of 0473 94 07 53.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief