HALLE - Besparingen in de zorgcentrum

C21

HALLE - Besparingen in de zorgcentrum

Beweging_net
EP

Het Halse bestuur van Beweging.net heeft het nuttig gevonden een interessante interactieve infoavond te organiseren, geleid door de CM rond een aantal vraagstukken uit de zorgsector en de besparingen die er aan komen. Door middel van een stemsysteem kunnen alle deelnemers hun ja – nee stem uitbrengen en kan het debat starten. Dit alles gaat door op 30 januari om 19 uur in het O.L.V.-Centrum op de Ninoofsesteernweg.

Gezondheidszorg kost geld en we kunnen niet op alle vragen en noden ingaan: we moeten keuzes maken. 0p deze infoavond willen ze stilstaan bij die keuzes en samen nadenken over welke criteria we hierbij gaan hanteren.
In welke mate gaan we in de toekomst de eigen verantwoordelijkheid laten meespelen: moeten mensen die roken een groter deel van de gezondheidskosten zelf betalen? Kiezen we voor gespecialiseerde zorg in gespecialiseerde ziekenhuizen: op welke afstand willen we deze gespecialiseerde zorg hebben ? Moeten we meer middelen inzetten voor preventie ? Houden we de zorg voor patiënten in onomkeerbare coma aan? …
Samen met een deskundige medewerker van CM (adviserend geneesheer) en aan de hand van een stemsysteem met individuele stembakjes maken we van deze avond een boeiende en interactieve infoavond waarbij we actief stilstaan en nadenken over de keuzes binnen de gezondheidszorg die onvermijdelijk op ons afkomen.

Belangrijk is dat u nu uw stem kan laten horen !!! Gratis toegan

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief