HALLE - Amacro Cycling team voorgesteld

C21

HALLE - Amacro Cycling team voorgesteld

Amacro_cycling_bewerkt-1
Foto Olaf
 

Op de bedrijfsite van de nieuwe sponsor Amacro werd het Amacro Cycling Team voorgesteld. Als wielerclub heeft het bestuur van het Amacro Cycling Team wel al wat ervaring daar het een voortzetting is van het Luypaert Cycling Team.

De zaakvoerder Johan Cromphout had kosten nog moeite gespaard om de clubleden van een nieuwe outfit te voorzien, geheel in het concept van de bedrijfsfilosofie. Tevens heeft Johan beloofd om af en toe eens samen met de groep mee te gaan fietsen.
De club zelf bestaat uit 25 actieve leden die elke zondag erop uit trekken voor een tourtocht van ongeveer 100 km. Nieuw dit jaar is ook dat de club uit 2 groepen bestaat.
Buiten de wekelijkse zondagsrit wordt er ook deelgenomen aan ritten zoals RVV, Tilff-Bastogne-Tilff, Grinta Challenge enz…
In september trekt het Amacro Cycling Team voor een weekend op teambuilding naar de Ardennen, weer iets om naar uit te kijken.
De club zal vanaf half april tevens over een website beschikken (www. amacrocyclingteam.be) waar alle info beschikbaar zal zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2015
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief