HALLE - Leerlingen organiseren beurs

C21

HALLE - Leerlingen organiseren beurs

Heilig_hart_college_goed
EP

In het kader van hun geïntegreerde proef organiseren de leerlingen van het zesde jaar Onthaal & Public Relations uit het Heilig-Hart & College te Halle een beurs op 4 mei 2015. In hun stand stellen ze u het bedrijf voor waar ze onlangs twee weken stage gelopen hebben. De beurs vindt plaats in de foyer van de school en zal officieel geopend worden om 10 u 30.

Een maand geleden liepen de leerlingen van het zesde jaar Onthaal & Public Relations stage bij een bedrijf naar keuze, waar ze twee weken in de schoenen van een onthaalbediende of PR-verantwoordelijke mochten staan. Ze deden dit bij de meest uiteenlopende bedrijven, van een bibliotheek tot een reclamebureau.
Elke leerling zal een individuele stand in elkaar knutselen en daarmee zijn stagebedrijf vertegenwoordigen. Het is de bedoeling dat ze dat bedrijf zo positief mogelijk voorstellen aan de buitenwereld. Alle stagementors zijn uitgenodigd om het werk van hun pupil te komen bewonderen. Uiteraard zijn ook alle andere geïnteresseerden meer dan welkom.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief