HALLE - Tijdelijk verkeerslichten ter hoogte Baetensstraat

C21

HALLE - Tijdelijk verkeerslichten ter hoogte Baetensstraat

Signalisatieplan_fase_1_-_01062015-21082015
Signalisaat omlriding 1 (Ingezonden foto)
 
Signalisatieplan_fase_2_-_24082015-25092015
Signalisatiepkan fas2 (Ingezonden foto)
 

De stad Halle start op 1 juni 2015 met de uitvoering van het structureel onderhoudsprogramma langsheen de Bergensesteenweg. Het project omvat de herinrichting van het wegdek langsheen de Bergensesteenweg tussen de Arkenvest en het Bevrijdingsplein. Aan het kruispunt van de Demaeghtlaan en de Baetensstraat komen tijdelijk verkeerslichten

Bij de nieuwe inrichting zullen de bestaande busbaan en de loodrechte parkeerplaatsen opgeheven worden. Hierdoor in het mogelijk om langs weerszijden van de rijbaan een parkeerstrook en afgescheiden fietspad aan te leggen. De werken zullen in fases uitgevoerd worden en zullen, afhankelijk van de weersomstandigheden, eindigen op 2 oktober 2015.
Fase 1: Bergensesteenweg tussen Bevrijdingsplein en Groebegrachtstraat (straat aan inrit Dreamland) – van 1 juni tot midden augustus.
Fase 2: Bergensesteenweg tussen Groebegrachtstraat en Arkenvest vanaf midden augustus tot einde van de werken.
Gedurende de werken wordt de weg afgesloten voor alle verkeer. Er wordt een omleiding voorzien langs de L. Theunckensstraat, de V. Baetensstraat en de A. Demaeghtlaan. Op deze manier wordt het ook een stukje veiliger fietsen op de Bergensesteenweg. Op het kruispunt van de Demaeghtlaan en de Baetensstraat komen tijdens de werken verkeerslichten, wat de verkeersafwikkeling op de Demaeghtlaan niet zal verbeteren. Tijdens de spitsuren is er nu al file rijden zonder verkeerslichten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief