HALLE - Guy Elewaut wordt nieuwe marketingdirecteur bij Colruyt

C21

HALLE - Guy Elewaut wordt nieuwe marketingdirecteur bij Colruyt

Colruyt_group_2013_rechthoekig_p200
EP

Vanaf maandag 5 oktober 2015 is Guy Elewaut (1963) de nieuwe marketingdirecteur voor de winkelformule Colruyt Laagste Prijzen. Hij zal tegen dan een traject van een kleine 2 jaar als kandidaat-directeur afgelegd hebben bij de overkoepelende Colruyt Group.

Guy Elewaut is van opleiding historicus en econoom. Hij werkte negen jaar als journalist en heeft 15 jaar ervaring in de retail.
Guy Elewaut werd eerst ruim een jaar ondergedompeld in de verkoop, grotendeels als gerant van de Colruyt-winkel in Wondelgem. Voorts maakte hij al uitgebreid kennis met uiteenlopende diensten bij personeelszaken, logistiek, aankoop enz. De komende maanden zal hij zich verder inwerken in het reilen en zeilen bij Colruyt, vooral bij de marketing. Als marketingdirecteur zal hij rapporteren aan Chris Van Wettere, sinds begin maart algemeen directeur van Colruyt Laagste Prijzen.
COO Retail Frans Colruyt is ervan overtuigd dat de persoonlijkheid van Elewaut goed aansluit bij de missie, de waarden en de bedrijfscultuur van Colruyt Group en dat hij een flinke meerwaarde kan brengen, zowel voor Colruyt als voor de groep. “Colruyt is goed bezig, maar om relevant en dienstbaar te blijven voor onze klanten, willen we het merkimago, de wendbaarheid en de slagkracht verder aanscherpen. Dat zal van pas komen in het snel veranderende retail-landschap.”
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief