HALLE - “ Voldaan “ van Jos Pierreux

C21

HALLE - “ Voldaan “ van Jos Pierreux

Editiepajot_halle_pierreux__20jos_201_2009
Ingezonden foto

 Gaat u nog op vakantie ? Vergeet dan niet een extra spannend boek mee te nemen voor op het vliegtuig, voor op het strand in de zon of tijdens regenachtige middagen op uw kamer of in de tent . Deze tip komt natuurlijk ook van pas als u gewoon thuis blijft met een goed boek in de achtertuin of op het balkon, het geeft u meteen een vakantiegevoel . Een aanrader is de nieuwe roman van een schrijver uit het pajottenland Jos Pierreux .

Jos Pierreux woonde tot begin 2012 in Pepingen, toen werd hij professioneel auteur en ging in Knokke en Halle wonen . In 2004, 2005 en 2014 werd Jos Pierreux genomineerd voor de Hercule Poirotprijs .
Jos werd vooral bekend van zijn politieromans met de Knokke-Heistse inspecteur Luk Borré in de hoofdrol . In 2012 schreef Jos ook een misdaadroman “ Witse Een been om aan te kluiven” .
Jos Pierreux gooit het dit keer met zijn nieuwe triller “Voldaan “ over een andere boeg .In dit spannend verhaal probeert het hoofdpersonage te betalen maar vindt hij nadien op een of andere manier steevast zijn geld terug .
Het begint op café waar voor Bella Klaas de consumpties gratis blijken .Waarna zijn premie door de verzekeringsmaatschappij terug wordt gestort .Hij reist en eet kosteloos .En als hij contant betaalt, vindt hij het geld later terug in zijn zakken . Hij is de man wiens schulden vereffend waren .Zoals we allemaal zouden willen . Alles lijkt voor hem dus gratis .
Enerzijds vindt hij dat superleuk, anderzijds begint hij te twijfelen .Wie betaalt zijn schulden ? Hoe ? Waarom gebeurt zoiets ?
Hij is bang dat hij vroeg of laat de rekening krijgt .Hij is een adoptiekind, heeft het daarmee te maken ? Zijn beeldmooie vrouw heeft een eerder duistere achtergrond . Zou die ... De niet onbesproken vriend is misschien een piste .Een ontevreden klant die hem wil compromitteren ? .
De grote vraag die Jos Pierreux bij de lezer oproept is hoe hij/zij zou reageren als men nergens meer hoefde te betalen . Genieten..Of balen ?.
 Voldaan is te verkrijgen bij uitgeverij Vrijdag ISBN: 9789460013522 www.uitgeverijvrijdag.be  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2015
Emile Devogeleer
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief