HALLE / BEERSEL - Vakantiepsportkampen van OEH komen er aan

C21

HALLE / BEERSEL - Vakantiepsportkampen van OEH komen er aan

Oeh_nieuw_p200
EP

De vakantiesportkampen van Olympic Essenbeek Halle, traditioneel op en rond de atletiekpiste van het Provinciaal Domein te Huizingen, trekken jaarlijks heel wat sportieve jongeren aan. Het aanbod is dan ook gevarieerd en men kan zijn talent op alle sportvlakken tonen.

Dit jaar worden er twee sportkampen georganiseerd, voor jeugd vanaf 6 jaar t.e.m. 13 jaar en dit van 3 augustus tot en met 7 augustus en van 24 augustus tot en met 28 augustus. De activiteiten lopen van 9u tot 16u30. Er is opvang voorzien vanaf 7u30 en dit tot 18u(inbegrepen in de prijs).
Er worden heel wat activiteiten voorzien: kogelstoten, hoogspringen, sprinten, verspringen, speerwerpen en nog zoveel meer. Atletiek wordt aangevuld met omnisporten, zodat men zijn talent op alle sportvlakken kan tonen. Alle activiteiten vinden plaats binnen de afgesloten infrastructuur. Tijdens de middagpauze is er een kleine uitstap naar de speeltuin in het provinciaal domein.
Het inschrijvingsgeld bedraagt 90 euro voor leden van de club en 140 euro voor de niet leden. Inschrijven kan enkel via de website van de club www.oeh.be onder de rubriek Sportkampen Jeugd. De inschrijvingen worden afgesloten van zodra het maximum aantal atleten wordt bereikt
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jul 2015
Hugo Devillé
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief