HALLE - VHH vzw organiseert HerfstOpenDeurDagen van donderdag 1 tot en met zondag 4 oktober 2015

C21

HALLE - VHH vzw organiseert HerfstOpenDeurDagen van donderdag 1 tot en met zondag 4 oktober 2015

Editiepajot_ingezonden_opendeur_okt_vhh

Vandaag, 1 oktober, startte bij de Halse handelaars een groots opgezette 4-daagse in het kader van de HerfstOpenDeurDagen. Er is voor elk wat wils; een stukje gastronomie, sport, en natuurlijk de mogelijkheid om uitgebreid te shoppen, buiten de normale openingstijden. Met deze actie bewijst de VHH vzw eens te meer dat de handelaarsvereniging zeer actief én origineel te werk gaat om de shoppers naar Halle te halen, ondanks de vele werken en negatieve publiciteit die hiermee gepaard gaat.

 

Vandaag, donderdag 1 oktober, wordt de aftrap gegeven van de HerfstOpenDeurDagen in Halle, die 4 dagen zullen duren. Het is de eerste donderdag van de maand, en dan zijn de winkels open tot 21 uur. Bij aankoop krijgt de klant een bonnetje voor een gratis aperitief wanneer hij of zij gaat eten bij één van de deelnemende restaurants (zie:  www.verenigdehandelaarshalle.com).

 

Maar op zaterdag worden pas alle registers open getrokken. Betalende klanten krijgen een bonnetje aangeboden waarmee ze iets kunnen proeven. Dat zijn chocolaatjes bij Praleen, Valentino, Leonidas en Palais du Baptême. In het Streekproductencentrum kan alles geproefd worden wat eigen productie is, van witte en rode wijn, over graan- en fruitjenevers, tot gin en avocaat. En brouwerij Boon draagt haar lokale steentje bij door op 5 verschillende plaatsen in de stad parasols te plaatsen waar geuze en lambiek kan worden gedegusteerd (op het Stationsplein, de Ninoofsesteenweg ter hoogte van het OLV Centrum, het autoluwe gedeelte op de Brusselsesteenweg, aan de post op de Louis Theunckensstraat, en op de Molenborre). Met deze actie worden vooral de gastronomen verwend, maar op de Grote Markt vindt van 14 u tot 17 u een heel andere actie plaats. In samenwerking met het Fithuis uit Lennik worden initiaties van allerlei sporttakken gegeven onder begeleiding van professionele instructeurs, en dit op leuke muziek die de beentjes moet doen bewegen. Voor de moedigen die hieraan deelnemen, is er een gezonde appel voorzien die wordt aangeboden door Groenten- en Fruithandel Van der Voorde.

 

De VHH vzw wenst te onderstrepen dat op zaterdag ook nog steeds de speelplaats van het Heilig Hart College ter beschikking staat als parking, en dit onder toezicht van parkeerwachters.

 

Op zondag 4 oktober, tot slot, openen de winkels hun deuren van 14 u tot 18 uur. De Halse handelaars willen hiermee de mogelijkheid bieden aan hun klanten om de nieuwe herfst- en wintertendenzen te komen ontdekken, en dit op een ogenblik dat andere winkels gesloten zijn. In veel handelszaken kunnen de klanten overigens een glaasje bubbels of een ander hebbedingetje verwachten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2015
Felix Merckx
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief