HALLE - Subsidie voor buurtfeesten

C21

HALLE - Subsidie voor buurtfeesten

Halle_gooik
EP

Heb je al lang eens zin om samen met je buren te feesten? Zou je graag de zomer afsluiten met een barbecue in de speelstraat? Of wil je gewoon een gezellig samenzijn organiseren in de wijk? Het is mogelijk om hiervoor subsidies te verkrijgen.

Dat wil het stadsbestuur graag steunen! Een sterk sociaal weefsel in de buurten en de straten heeft namelijk een positieve invloed op de leefbaarheid in de stad. Voor een buurtfeest waar alle buurtbewoners welkom zijn, kan een aanvraag ingediend worden voor een subsidie van maximaal 100 euro. Hiermee kan een gedeelte van de organisatiekosten gedekt worden. De voorwaarden, de procedure en de nodige formulieren vind je op de website www.halle.be . Het aanvraagformulier moet minstens twee maanden voor het buurtfeest ingediend worden.
Om helemaal in orde te zijn met je buurtfeest, is het ook nodig om je evenement te melden bij het evenementenloket. Dit kan door het aanvraagformulier ingevuld door te sturen naar evenementenloket@halle.be . Dit document vind je ook op www.halle.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief