HALLE – Jaarlijkse meespeeldag op het speelplein ‘Joepie’

C21

HALLE – Jaarlijkse meespeeldag op het speelplein ‘Joepie’

Joepie_1
Foto Devogeleer
 
Joepie_2
Foto's Devogeleer
 
Joepie_3
Foto Devogeleer
 
Joepie__4
Foto Devogeleer
 
Joepie_5
Foto Devogeleer
 

 Naar jaarlijkse gewoonte opende het speelplein ‘Joepie’ zijn deuren voor het grote publiek, dit voor het  tweede jaar na elkaar.Vanaf 13u30 konden de ouders, vrienden of familieleden van de kinderen meespelen en ravotten met de kinderen op de terreinen van het speelplein.

 

Op deze manier leerden ze het speelplein op een leuke en speelse manier kennen. Om 16u00 werd de namiddag afgesloten met een toneeltje.

Nadien opende de animatoren en de stuurgroep van speelplein ‘Joepie’ hun speelpleincafé, een ruimte waar zij maandelijks eens samenkomen om gezellig samen naar een film te kijken, een quiz te spelen of om nieuwe ideeën op tafel te gooien.

 Gemiddeld 150 kinderen hebben zich gedurende de eerste vakantiemaand elke dag uitgeleefd onder de begeleiding van een vijftigtal animatoren gedurende de twee maanden, waarvan er 30 vaste animatoren die de twee vakantiemaanden aanwezig zijn.

 Het speelplein ‘Joepie’ neemt vanaf nu ook een paar weekjes vakantie, en is terug open vanaf 15 augustus tot 31 augustus.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jul 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief