HALLE - Herboristerie Kruidotheek viert vijfde verjaardag

C21

HALLE - Herboristerie Kruidotheek viert vijfde verjaardag

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

In oktober 2011 opende de Herboristerie Kruidotheek zijn deuren in het hartje van Halle. Tijdens deze 5 jaar heeft de Kruidotheek een trouw clienteel opgebouwd die op zoek is naar gezonde kwaliteitsproducten. Bovendien krijgt u professionneel advies over kruiden, en natuurlijke oplossingen voor je gezondheid, voedingssupplementen, etherische oliën, natuurlijke verzorgingsproducten, biologische thee, enz.  Ook kan je er terecht voor leuke workshops en infoavonden, die binnenkort weer starten.

Op zaterdag 8 oktober is het opendeurdag, interessante demostanden zijn voorzien. Proeven, ruiken en leren, het staat allemaal op het programma. Leer je graag meer over natuurlijke oplossingen dan kan je er terecht voor: EHBO en aromaverstuiving met etherische oliën, natuurlijke gezichtsverzorging, maar je krijg ook de kans om meer te weten over het gebruik van voedingssupplementen bij gewrichtsklachten en verminderde weerstand.  Meer geïnteresseerd in kwalitatieve en niet alledaagse specerijen, dan kan je komen snuffelen en verschillende interessante mixen smaken.

De kruidenthees mogen natuurlijk ook niet ontbreken op deze opendeurdag. Zo ga je ook kunnen proeven van de ontspannende kruidenthees van de Kruidotheek.

Naast deze superleuke affiche zijn er ook extra kortingen en attenties voor de klanten. Dus, 8 oktober, een dag om niet te missen. Het volledige programma vind je op http://www.kruidotheek.be.

Meer info: Herboristerie Kruidotheek, Minderbroedersstraat 4, 1500 Halle, 02 361 25 23

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief