HALLE – VHH dit weekend voor het eerst met Halle-Luja.

C21

HALLE – VHH dit weekend voor het eerst met Halle-Luja.

Vhh
Foto Emile Devogeleer
 

 Op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober voorziet VHH heel wat animatie in de winkelstraten tijdens de herfstopendeur, genaamd Halle-luja. Alle Hallenaars zijn welkom om zich te laten betoveren door de verschillende acts.

 Op zaterdag worden de bezoekers door maar liefst 2 verschillende streetmagic artiesten verrast. Mario Fernandez geeft 3 shows vanop de Grote Markt, Koenraad doet dit vanop de Beestenmarkt en  aanpalende straten. Beiden brengen interactieve goochelacts met veel afwisseling waarbij de inbreng en  betrokkenheid van het publiek centraal staat.

 Clown Oscar zal doorlopend vanop de Basiliekstraat de allerkleinsten entertainen vanaf 14uur.  Tenslotte zal ook de Waarzegger Berini zich voortbewegen door de winkelstraten van Halle en de toekomst  op een ludieke manier lezen van de vele passanten.

 Zaterdagavond 20uur brengt Nicholas zijn show in CC Vondel. Het televisiesprookje van Nicholas begon  in ‘Belgium's Got Talent’. Keer op keer verwonderde hij de jury en het publiek. Nadat hij een eigen programma kreeg op VTM trekt Nicholas nu op tournee, live op het podium in Halle, onder uw toeziend  oog! Tickets hiervoor kunnen – tot zolang de voorraad strekt – besteld worden via  website

www.halle-luja.be  of via mail naar leden@maspoe.be  

 Op zondag is Mario Fernandez opnieuw van de partij vanop de Beestenmarkt. Hij wordt deze keer bijgestaan door streetmagic artiest Alfred die mobiel door de verschillende winkelstraten de mensen zal  verrassen met zijn vele acts. Pipo en Pipette zullen vanuit de Basiliekstraat een 1uur durende show  geven om 15u. Hun doelgroep zijn kinderen van 2 tot 10 jaar, maar iedereen is welkom uiteraard.

Tenslotte zal er vanop de Beestenmarkt  ook nog een grimestand aanwezig zijn voor de  allerkleinsten

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief