HALLE - Brassband Buizingen en koor Vox Veroni geven een aperitiefconcert

C21

HALLE - Brassband Buizingen en koor Vox Veroni geven een aperitiefconcert

Editiepajot_halle
Ingezonden flyer

Kersvers nationaal kampioen Brassband Buizingen geeft een aperitiefconcert in zaal Het Lindegroen in Buizingen. Brassband Buizingen nodigt het koor Vox Veroni uit Lembeek uit, een Halse vereniging die regelmatig met blaasorkesten samenwerkt. Het koor, onder leiding van Anja Dierickx, trad vroeger al op met deze brassband bij de première van de musical Frankenstein.

Brassband Buizingen scheert onder leiding van hun dirigent Luc Vertommen, hoge toppen in de brassbandwereld. Afgelopen weekend werden ze voor de tweede keer op rij Belgisch kampioen en mogen ze door deze overwinning voor de vijfde maal naar het Europees Brassbandkampioenschap dat dit jaar in Oostende georganiseerd wordt.

Om muziekliefhebbers uit Halle en omstreken de gelegenheid te geven om dit uitzonderlijke orkest te kunnen aanschouwen, speelt Brassband Buizingen op zondag 18 december om 11u een aperitiefconcert in zaal Het Lindegroen. U kan er genieten van Belgiës beste Brassband, zijn uitzonderlijke solisten en het koor Vox Veroni.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via info@brassbandbuizingen.be of aan de kassa aangekocht worden. Een ticket kost 10 euro en ze bieden u nadien een glaasje aan om te klinken op de titel van Brassband Buizingen en op de aankomende feestdagen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief