HALLE – Middenschool KA fuifde 5.125 euro bij elkaar voor de Rode Neuzen actie.

C21

HALLE – Middenschool KA fuifde 5.125 euro bij elkaar voor de Rode Neuzen actie.

Kta_emile
Foto Emile Devogeleer
 
Kta_2
Ingezonden foto
 
Kta_3
Ingezonden foto
 

 Leerlingen en leerkrachten van de Middenschool van het Koninklijk Atheneum in Halle, zamelden 5.125 euro in voor de Rode Neuzen Dag. Ten voordele van jongeren met psychische problemen.Met een fuif werd het knappe resultaat gevierd.

Het schoolrestaurant werd voor een dag omgetoverd tot een fuifzaal na een meer dan geslaagde actie voor de Rode Neuzen Dag van VTM. “Wij als leerlingbegeleiders zijn dagdagelijks bezig met jongeren met psychische problemen en ik vond dat we niet konden achterblijven om ook onze neus op te zetten ten voordel van deze jongeren. Er zijn 1.025 neuzen verkocht, goed voor 5.125 euro. Dus ik ben heel erg fier op onze leerlingen,” vertelt leerlingbegeleider Kira Vanhouche.

Per schijf van 100 verkochte neuzen kregen de leerlingen een tegenprestatie van het leerkrachtenteam. Niemand minder dan DJ Mazzletov zorgde voor opzwepende muziek en ook acteur Christophe Stienlet, ‘Empire Crew’ van Belgium’s Got Talent en RINGtv kwamen langs tijdens deze toffe fuif. Enkele leerkrachten verrasten groot en klein met een knappe vertolking van de Romeo’s.

De Middenschool van het Koninklijk Atheneum Halle is dan ook terecht fier op de mooie prestatie van alle leerlingen en leerkrachten  met het behaalde bedrag, en zeker op de klas 2 de jaar handel die de wedstrijd wonnen ' welke klas verkoopt de meeste Rode Neuzen' ( foto ) en hiermee een VIP behandeling kregen tijdens de Rode Neuzen fuif in de school.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer en ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief