HALLE – Colruyt group lanceert innovatieve drinkmaaltijd “Appetit”.

C21

HALLE – Colruyt group lanceert innovatieve drinkmaaltijd “Appetit”.

Colruyt_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Colruyt_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Colruyt_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 Boni Selection, het huismerk van Colruyt Group, brengt vanaf woensdag 18 januari een nieuw, innovatief product op de markt: Appetit. Het is een volwaardige drinkmaaltijd, ontwikkeld door Colruyt, op basis van haver en fruit, en biedt mensen met een drukke levensstijl een voedzaam alternatief voor ongezonde tussendoortjes.

Dankzij de unieke combinatie van haver en fruit is Appetit voedzaam en stilt het snel de honger. Het geeft de nodige energie om een brug te slaan naar de volgende maaltijd.

“ Belangrijk om te benadrukken dat het niet de zoveelste smoothie, proteineshake of dieetdrankje is”, zegt projectmanager Julie D'Haenens. “Appetit is een volwaardige en voedzame drinkmaaltijd die je een verzadigd gevoel geeft.

Appetit is verkrijgbaar in twee smaken: framboos-bosbes en mango-passievrucht en zal in een hersluitbaar flesje te vinden zijn in de versafdeling van Colruyt, Okay, Spar en online via Collect&Co. Aan de prijs van 2,49 euro.

Volgens trendwatcher en consumentenpsycholoog Herman Konings houden meer en meer mensen door tijdsgebrek er een ongezonde levensstijl op na, en wordt een gezonde maaltijd veel te snel vervangen door fast food en magnetron maaltijden. En vindt het Appetit drankje een antwoord op de heersende trend van tijdsgebrek en drukke levensstijl.

Na uitgebreid marktonderzoek werd duidelijk dat het product moest voldoen aan verschillende criteria: Lekkere smaak hebben, verzadigd gevoel geven, voedzaam en volledig zijn, makkelijk mee te nemen (“on-the-go”) zijn, en “ready-to-drink” niet nodig om aan te lengen, aldus Jean Van Damme, innovation manager bij Colruyt Group.

Of Colruyt met de drinkmaaltijd Appetit een gat in de markt heeft gevonden is nog af te wachten, wat wel al geweten is “Appetit vult wel een gat in de maag”.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief