HALLE - Muziek van rond de Middellandse zee

C21

HALLE - Muziek van rond de Middellandse zee

Winterconcert
EP

 

Op zaterdag 4 februari speelt de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia haar jaarlijks winterconcert in cc ’t Vondel te Halle. De enigszins zomerse affiche verklapt echter het thema: de Middellandse Zee. De dirigent selecteerde boeiende werken uit landen rond dat gebied. Er staat o.a. muziek uit de Balkan, uit Griekenland en uit Spanje op het programma. De warme sfeer is gegarandeerd.

Dit jaar nodigt de harmonie ook een ander orkest uit. “Na een eerdere succesvolle samenwerking met de Concertband Theobaldus Groot-Pepingen groeide al snel het idee om zo snel mogelijk een vervolg te breien aan deze ervaring”, zo zegt voorzitter Christophe Chokier die tevens ook dirigent is van de concertband. “De koppen werden bijeen gestoken en de keuze voor een dubbelconcert leek evident.” De concertband was vroeger een fanfare, maar een tiental jaar geleden werd resoluut gekozen voor een concertband als orkestvorm. Na de fusie met de fanfare van Pepingen kreeg ze haar nieuwe naam.

U krijgt die avond zeker waar voor uw geld: elk orkest brengt een eigen programma en als afsluiter betreden ze samen het podium voor een ‘massed band’.

Kaarten zijn te verkrijgen bij bestuursleden en muzikanten, maar ook via de website www.khhalle.be  De toegang bedraagt 7 euro in voorverkoop en aan de kassa betaalt u 10 euro. Het concert start om 19.30 uur.

 

Meer info: info@khhalle.be  of 02 306 62 24 (na 17u)  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief