ROOSDAAL - Week van de Amateurkunsten

C21

ROOSDAAL - Week van de Amateurkunsten

Editiepajot-jacky-delcour-dikke-van-poamel-16042014
foto © Jacky Delcour
 

Op 26 en 27 april 2014 zet Roosdaal zijn amateurkunstenaars in de spotlights en ontdekken ze de creatieve geest in ieder van zich!

Maak het onzichtbare zichtbaar met Patrick Van Craenenbroeck ( workschop ) - Het thema dit jaar is GROOTE Kunst en in Roosdaal denken ze hierbij spontaan aan het monumentale beeld van ‘Den dikken van Pamel’. Het beeld aan de Dender roept heel wat mysterie op. Wie was ‘den dikken’, hoe leefde hij en hoe zag hij er uit? Ontdek samen met de meester van dit kunstwerk het mysterie achter de persoon en het beeld van ‘Den dikken van Pamel’. Breng met klei, als materie, je eigen creativiteit en fantasie tot leven: maak het onzichtbare zichtbaar!

Afspraak op zaterdag 26 april om 14u (tot 17u) aan het beeld van ‘Den dikken van Pamel’. De workshop is geschikt voor personen vanaf 16 jaar. Inschrijven is verplicht en kan via cultuur@roosdaal.be of 054/89.13.51. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en Gratis!

Tentoonstelling met lokaal talent in de kunstentuin - Wandel tussen de vele kunstkraampjes en ontdek Roosdaals talent in de kunstentuin van Kristin Van Tuyne. Je kan er het werk bewonderen van onder andere Kristin Van Tuyne, Etienne Turtelboom, Rosette De Winter, Larysa Kaliberda, Marie-Jeanne De Witte, Lut De Mot, Ingrid Heymans, Marina Cooreman, Marc Nieuwborg en veel meer... Robin Eulaerts, een artiest van eigen bodem, zorgt voor muzikale sfeer tijdens de tentoonstelling.

Tijdens deze expositie wordt het gezamenlijk kunstwerk, een realisatie van 8 amateurkunstenaars rond de thematiek van WOI, onthuld in de tuin. De expositie gaat door op: zaterdag 26 april van 14u tot 18u & zondag 27 april van 10u tot 18u 

Locatie: kunstentuin, Piezelstraat 4, 1760 Roosdaal

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief