Klinken op 50 jaar ROOSDAAL

C21

Klinken op 50 jaar ROOSDAAL

Editiepajot_ingezonden_klinken_op_50_jaar_roosdaal_18122014
 

Op zondag 11 januari zijn alle inwoners van Roosdaal uitgenodigd op een gezellige viering/herdenking van het feit dat Pamel, Strijtem en Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek op Nieuwjaar 1965 werden samengebracht onder de noemer Roosdaal.

Dat ook de mensen van Borchtlombeek (die pas in 1977 bij de nieuwe gemeente werden gevoegd), komen meevieren is vanzelfsprekend!

 

Het wordt die zondag tussen 11 en 13 uur een heel gezellige en laagdrempelige ontmoeting tussen alle inwoners van onze Pajotse gemeente. Vrouwen, mannen, kinderen, senioren en nieuwe Roosdalers zullen hun verrassende en plezante nieuwjaarswensen formuleren. Tussendoor zullen de knappe muzikanten van ‘the New Flamingo’s’ de sfeer van 50 jaar geleden oproepen. De mensen kunnen genieten van heerlijke wafels gebakken door Zonnelied, lekkere pensen en alle aanwezigen krijgen gratis een Lébergse frisdrank, een lekkere witte wijn of een geestrijke Witkap aangeboden. Redenen genoeg om af te zakken naar het dorpsplein voor het gemeentehuis te Pamel, of bij (heel) slecht weer de zaal van de gemeentelijke basisschool Triangel Pamel.

 

Een unieke gelegenheid om feestend kennis te maken met een heleboel sympathieke medeburgers!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2014
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief