ROOSDAAL - 4e sponsorloop voor Bulgaarse projecten op de 10 miles

C21

ROOSDAAL - 4e sponsorloop voor Bulgaarse projecten op de 10 miles

Editiepajot_jacky_delcour_2015-04-24__de_10_miles_antwerpen___3_a
 
Editiepajot_jacky_delcour_2015-04-26_de_10_miles_antwerpen
 

Zondag 26 april ging de 10 miles in Antwerpen door voor de 30e keer. Meer dan 41.000 lopers verschenen aan de start, meteen goed voor een absoluut record. De weergoden waren de lopers dit jaar wat minder goedgezind, maar dat kon de sportievelingen niet deren.

Vanuit Roosdaal vertrok er een delegatie lopers die deelnamen aan de sponsorloop ten voordele van de projecten van het MPC Sint-Franciscus in Bulgarije. Met het ingezamelde geld organiseert het MPC trainingen en supervisie voor het personeel van voorzieningen voor kinderen en volwassenen met een handicap. Dankzij deze trainingen worden de levensomstandigheden en verzorging voor deze mensen stap voor stap beter.

 

Dankzij de steun van de sportraad en het gemeentebestuur konden alle sportievelingen met de bus naar Antwerpen. Hartelijk dank daarvoor, tevens aan de tshirtsponsors Pajotex uit Roosdaal en Printermezzo uit Geraardsbergen. En natuurlijk veel dank aan alle lopers en hun sponsors die hen per gelopen kilometer financieel steunden.

 

Op naar de 5e sponsorloop op zondag 17 april 2016!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief