ROOSDAAL - De Gezinsbond van Strijtem organiseerde zondag haar jaarlijkse straatkermis

C21

ROOSDAAL - De Gezinsbond van Strijtem organiseerde zondag haar jaarlijkse straatkermis

2015-05-24_straatkermis-lostraat___1_a
 
2015-05-24_straatkermis-lostraat___15_a
 
2015-05-24_straatkermis-lostraat___19_a
 
2015-05-24_straatkermis-lostraat___25_a
 
2015-05-24_straatkermis-lostraat__30_a
 

De Gezinsbond van Strijtem organiseerde zondag haar jaarlijkse straatkermis in de Lostraat in Strijtem. En ook dit jaar was de zon volop van de partij. Dit jaar werd de speelstraat zelfs weer iets langer door een aantal extra springkastelen. Telkens weer is het zoeken naar nieuwe en originele attracties. Zowel de kleinere als de reeds wat oudere kinderen vonden er hun ding.

 

Zeg nooit zomaar springkasteel tegen een springkasteel, dit jaar waren aanwezig Happy Forest Slide, Jojo, Action Slide, Beweegbare Truck, Jungle Ballenbad, Snake, Secret Garden, Mega Twister, Bedrock Slide, Duo Clim en Slide, Mega Jungle, Aap Pony Hop en Last Man Stands. En nu maar hopen dat ik er geen vergeten ben. Verder troffen we er ook nog Krattenstapelen (foto), Trampolinetrailer, Go Carts, Trikers en Crossy’s. En natuurlijk mochten ook de zandbak, de glittertattoo’s en de kindergrime (foto) niet ontbreken. 

 

Door het warme weer konden de mensen aan de bar nog amper volgen. Maar ook de ijsjes, de frietjes en de hamburgers vlogen de tent uit. Iedereen was blij dat het eind uur in zicht kwam want de vaten waren zo goed als leeg, het ijsjeskraam was al gesloten wegens… geen ijs meer. En de laatste frietjes lagen te pruttelen in de olie. 

 

Rond 20u dropen de laatsten met tegenzin naar huis en kon het opruimen beginnen. Om 23u werden dan eindelijk de frietjes geleverd en kon een moe maar voldaan bestuur en co ook hun voetjes even onder de tafel zetten. 

 

De Straatkermis 2015 was weer een topper van formaat. 

 

Noteer alvast Pinksterzondag 2016 in uw agenda want dan tovert de Gezinsbond Strijtem de Lostraat weer om tot een mega toffe coole speelstraat voor jong en oud. Wij hebben alvast het zonnetje al besteld.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief