‘Lokaal talent‘ schittert op ROOSDAALse Zomeravonden

C21

‘Lokaal talent‘ schittert op ROOSDAALse Zomeravonden

Editiepajot_jacky_delcour_2015-06-25_jeugdraad1a
 

De jeugdraad en het gemeentebestuur van Roosdaal stellen met veel fierheid een nieuwe editie voor van de Roosdaalse Zomeravonden. Een editie die bulkt van lokaal en jong talent.

Lokaal fototalent Eva Boels zorgde dit jaar voor de foto van de affiche. Eva won met deze foto van de vorige editie van de Roosdaalse Zomeravonden de publieksprijs van de fotowedstrijd van Erfgoedcel Pajottenland en Zennevallei met het thema “tradities”. Wij zijn fier op haar overwinning en maken graag wat plaats vrij onze affiche

 

Lokaal muziektalent ook zal op woensdag 1 & 8 juli en 19 & 26 augustus het podium van het buitentheater aan het GC Koetshuis komen onveilig maken (vanaf 20u00, alleen op 8 juli beginnen we al om 19u30). 

 

-Swamped (1 juli): we zetten de zomervakantie in met een groep uit Affligem bestaand uit  Eva, Danny, Tom en Erik Van Droogenbroeck en Geert Gordts die zich situeert vooral binnen het genre van de rock/pop.

 

Back on Track & Wildheart (8 juli): Back on Track komt uit Roosdaal zelf en bestaat uit Saskia Van Ginderdeuren (zang) Michaël Jacobs (piano/keys) Kris Van Reepingen (lead guitar) Thierry Jacobs (rhythm guitar) Jean-Louis Faict (drum/zang) Koen De Ceulaer (bass/zang). Zij brengen vooral poprock, punk en alternative.

 

Wildheart: lange haren, bandana’s, zonnebrillen en de spandexen zullen dit jaar niet ontbreken op de zomeravond van KLJ Strijtem. WildHeart dient jullie dagelijkse portie hard rock en glam metal toe. De band is een samenstelling van muzikanten uit verschillende bands die jullie ongetwijfeld iets zeggen: IC/TC, Warckon, Rosevally Rebels en Mindwar. Je weet alvast wat aan te trekken!

 

Sustain & A-rows (19 augustus): beide groepen hebben een connectie met Roosdaal en met Chiro Amigo’s Pamel. Sustain is een rockgroep begonnen als covergroep, onder de naam D-tune, maar via de muziekschool een eigen weg op gegaan onder de naam Sustain. Ondertussen ook al met eigen nummers. Sustain bestaat uit Lander Waegeman (gitaar, stem), Brecht Van Nieuwenhove (gitaar), Stijn Vanderroost (bas) en Birger Asselman (drum).

 

Λ-ROWS is de optelsom van drie sterke karakters (Brent Van Lierde, Koen Devits en Matthijs Verstegen) met een afwijkende muzieksmaak, maar een gemeenschappelijke voorliefde voor het onverwachte. Stevige en frisse Indierock met een twist van mathrock/-pop en een zekere lak aan 'onwrikbare' tradities. 

 

Eagles at Dusk (26 augustus): de afsluiter van deze reeks zomeravonden is de winnaar van de eerste rockrally « lokale helden » van JH Splinter. Het is een Aalsterse rockband ontstaan in 2011 en opgericht door Brecht Vandeweyer (stem, gitaar), met Laurens Collier (bas), Bert Ottoy (drum) en Jonas Bolle (gitaar). Met een mix tussen garage rock en blues (met post-rock en grunge invloeden) proberen ze rock 'n roll levend te houden.

 

Contacten:
Kristien Hemeryckx (Voorzitter jeugdraad Roosdaal) 0497 27 68 69 - Kristien.hemeryckx@gmail.com  

Herman Claeys (Schepen Jeugd) 0474 25 00 07 - herman.claeys@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief