‘Roosdaalse Zomeravonden’ wordt begraven en maakt plaats voor ROOSDAAL ZOMERT

C21

‘Roosdaalse Zomeravonden’ wordt begraven en maakt plaats voor ROOSDAAL ZOMERT

Affiche_roosdaal_zomert
 

De Roosdaalse Zomeravonden zijn al jaren een vaste waarde in het zomeraanbod van Gemeente Roosdaal. Dit jaar besloot organisator Jeugdraad Roosdaal deze echter in een nieuw jasje te steken. Zo kan je voortaan op donderdagen in plaats van woensdagen afzakken naar JH Splinter. Daarenboven gaan zij nu ook door het leven met een nieuwe naam: ROOSDAAL ZOMERT. Hier vind je het programma terug van deze vier niet te missen donderdagavonden:

 

Roosdaal ROCKT – 30 juni 2016

Op de eerste avond organiseert KLJ Strijtem een stevige blues rockavond. Er wordt gestart met lokaal talent: Disrepair. Zij zorgen voor een mix van rock and roll, broederschap en giftige geschenken met als resultaat een kolkende lawine die menig mens kan beroeren. Zij worden opgevolgd door The Father, the Son & the Holy Simon, dit trio is intussen een begrip in de blues rock scene. Verwacht je aan scheurende gitaarmuziek en een hallucinante performance. Dit trio staat bekend om zijn onvergetelijke live-ervaring.

 

Roosdaal in’t FRANS – 7 juli 2016

De week erna wanen we ons in het mooie Frankrijk. Het terras van JH Splinter en Pajot Begot wordt omgetoverd tot een cafeetje onder de Eifeltoren. Dit alles is uiteraard niet compleet zonder de beste Franse gastronomie, dus laat je bedienen door de leiding van Scouts Borchtlombeek en Instaporkest LMK. De groep Klaas & Wijn zorgt voor Franse sfeermuziek, en ondertussen kan je ook genieten van de eerste halve finale van het EK voetbal op groot scherm. 

Opgelet: er wordt gevraagd om geen rugzakken mee te nemen. Gelieve bij de ingang spontaan uw handtas te openen bij de mensen van de controle. Het meenemen van eigen drank is ten strengste verboden.

 

Roosdaal DANST – 18 augustus 2016

Haal allen je cocktailjurk, bretellen en dansschoenen maar boven, want dit wordt een feest om nooit te vergeten. De band Nomad Swing, een vaste waarde op de Gentse feesten, speelt muziek van de jaren ’20 tot de jaren ’50. Zij worden bijgestaan door twee dansers die eerst het beste van zichtzelf geven, maar later op de avond ook jullie de kneepjes van het vak aanleren. Jawel, maak je maar klaar voor een bruisende lindy hop en charleston initiatie! Nadien kan je wat je geleerd hebt in de praktijk omzetten tijdens de retro-set van DJ Kris. Deze avond wordt verzorgd door Chiro Pamel en het Jeugd Rode Kruis.

 

Roosdaal ZOMERT – 25 augustus

Tot slot is het gastheer JH Splinter die de touwtjes in handen neemt. Het wordt een zuiderse, zwoele en zomerse avond. Een akoestisch trio van straatmuzikanten, B Road Bastards, zorgt voor de juiste sfeer. Nadien volgt DJ Drezz (bekend van Pole Pole, Couleur Café, Les Ardentes) en draait alles wat op het zomerterras perfect past: van soul, funk en hiphop naar Latin, reggae, cumbia, Afro en nog zo veel meer…

 

Jeugdraad Roosdaal hoopt jullie allen te mogen verwelkomen op het terras van JH Splinter en Pajot Begot, telkens vanaf 20.00u!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief