Gemeente ROOSDAAL en Jeugdraad Roosdaal organiseren voor de 1ste maal een Kookwedstrijd der Kookouders

C21

Gemeente ROOSDAAL en Jeugdraad Roosdaal organiseren voor de 1ste maal een Kookwedstrijd der Kookouders

2013-10-19__kwistaxrace_ledeberg_010a
 
2013-10-19__kwistaxrace_ledeberg_026a
 

Dat een jeugdbeweging enthousiaste leiding nodig heeft om te functioneren, spreekt voor zich. Maar ook achter de schermen van de jeugdverenigingen zetten heel wat mensen zich keer op keer vrijwillig in. Daarom zet Gemeente Roosdaal en Jeugdraad Roosdaal ook graag eens de kookouders in de bloemetjes, en dit op de dag na Dag van de Jeugdbeweging! Want dagenlang voor tientallen kinderen zorgen, een luisterend oor bieden aan de leiding, zich inzetten op eetfestijnen en andere evenementen mag ook eens in de kijker gezet worden!

 

Dit doet Gemeente Roosdaal en zijn jeugdraad door een kookwedstrijd te organiseren. De kookouders van Chiromeisjes Pamel, Chirojongens Pamel, Clubhuis Joachim, Instaporkest LMK, Jeugd Rode Kruis en KLJ Strijtem strijden voor de eer van beste kookouderploeg! Zij weten op voorhand niet welke ingrediënten ze voorgeschoteld zullen krijgen. Het aantal ingrediënten dat zij krijgen hangt dan nog eens volledig af van de inzet van hun supporters. Dus leiding, leden en sympathisanten: allen op post!

 

Later op de avond staat een andere wedstrijd gepland, want de kwistaxrace is terug van weggeweest! Ook niet-jeugdbewegingen mogen hieraan deelnemen. Geïnteresseerd? Neem hiervoor dan contact op met de jeugddienst via jeugd@roosdaal.be

 

Dit alles gaat van start om 16u, en vindt plaats aan het Proefcentrum Pamel.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief